Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık veterineri tekme tokat dövdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık veterineri tekme tokat dövdü

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık, veterinerde ortalığı birbirine kattı. Yaptıklarıyla ’magandalığın cinsiyeti yokmuş’ dedirten Yağmur Aşık, veterineri tekme tokat dövdü. Hırsını alamayan kadının, "Ben bir ararım buraya yüz bin adam doldururum" sözleriyse dikkat çekti.

İddialara göre, eski milli futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık, sokakta bulduğu Kulaklı Orman Baykuşu için veterineri birbirine kattı. Yağmur Aşık tedavi ve kontrollerinin yapılması için baykuşu veterinere götürdü. Baykuşun tedavisini yapan veteriner kuşun vahşi hayvan kategorisine girdiğini belirterek Orman ve Su İşleri Müdürlüğüne haber vermesi gerektiğini söyledi. Baykuşu geri alamayan Yağmur Aşık veterineri tekme tokat dövdü.

 

VETERİNERİ TEKME TOKAT DÖVDÜ
Yağmur Aşık veterinere, "Bana kimse artistlik yapamaz, bir sürü para harcadım" diyerek saldırdı. "Bana para ödeyin o zaman. Hayvanı kara borsada satacaklar” diyen Aşık daha sonra "Ağzını burnunu kırın şunun" diye bağırdı. Ardından daha da sinirlenen Yağmur Aşık veteriner kızı saçlarından çekip tokatlamaya başladı. Çevredekilerin müdahalesiyle veterinerden dışarıya çıkarılan Yağmur Aşık dışarıda da tehditlerine devam etti.

"BU İŞLER PARAYLA PARA DA BENDE VAR"
Veterinerin önünde tehditler savuran Yağmur Aşık, "Otelimi, her şeyimi burayı kapattırmak için harcarım. Size yemin ederim burayı kapattıracağım. Pazartesi olsun Bakanlıktan adamları buraya getirmiyor muyum göreceksiniz. Polis mi kuruyacak sizi. Kaç kere gelecek polis buraya kaç kere koruyacak sizi? Ben bir ararım buraya yüz bin adam doldururum. Bu işler parayla bende de para var. Yürek de var bende. Bana diyor ki can güvenliği yok hayvanın. Hayvanın can güvenliğini yapan da getiren de benim. Ben para harcıyorum. Para kazanmıyorum üzerinden. Hayvanım için kavga ediyorum" diye bağırdı.

O ANLAR KAMERADA

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Yağmur Aşık ve veteriner arasında tartışma çıkıyor. Yağmur Aşık baykuş için bir sürü para harcadığını söyleyerek veterinerin üzerine yürüyor. Veteriner kızın baykuşu vermemesi üzerine Yağmur Aşık kıza saldırıyor. Aşık, veteriner kızı saçlarından tutuyor ve tokatlıyor. Ardından çevremdekilerin müdahalesiyle dışarıya çıkarılan Yağmur Aşık orada da tehdit savurmaya devam ediyor.

Öte yandan, baykuşun İstanbul Üniversitesi Avcılar Veterinerlik Fakültesine götürüldüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...