HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gamze Özçelik'ten tesettür tepkisi: Yapmayın böyle

Düzenleyen: /
Gamze Özçelik'ten tesettür tepkisi: Yapmayın böyle
Gamze Özçelik, Tesettür, Haber

MAGAZİN Haberleri

Gamze Özçelik, tesettürlü paylaşımının ardından yapılan haber ve yorumlara "Bir dua ettik, bir dua istedik, ortalık karışmış. Yapmayın böyle." notuyla tepki gösterdi.

Kendini Afrikalı çocuklara adayan ve bulduğu her fırsatta Gana'ya giden ünlü oyuncu Gamze Özçelik, burada tesettürlü fotoğrafını çektirip, Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımına eklediği notla, takipçilerinden dua istedi.

İşte Gamze Özçelik'in tesettürlü paylaşımı:

Gamze Özçelik'ten tesettür tepkisi: Yapmayın böyle

GANALI ÇOCUKLARLA FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Özçelik, paylaşımının ardından bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Hakkında çıkan haberlerin ve sosyal medyada yapılan yorumların ardından ünlü oyuncu, Ganalı çocuklarla çektirdiği fotoğrafını Instagram hesabından paylaşıp, eklediği notla hakkında çıkan haberlere ve sosyal medyada yapılan yorumlara tepki gösterdi.

"YAPMAYIN BÖYLE"

İşte Gamze Özçelik'in paylaşımına eklediği not:

Bir dua ettik, bir dua istedik ortalık karışmış. Yapmayın böyle. Herşey insana dair. Biz yolumuzda samimi olalım bize yeter.

Gamze Özçelik'ten tesettür tepkisi: Yapmayın böyle

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...