Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aşk-ı Memnu’dan sonra ilk defa aynı projedeler

Düzenleyen:
Aşk-ı Memnu’dan sonra ilk defa aynı projedeler

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, aralarında Nebahat Çehre ve Cihan Ünal’ın yer aldığı ‘Marmara Forum Kristal Kamera Kısa Film Yarışmasına’ jüri üyesi olarak dâhil oldu.

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, aralarında Nebahat Çehre ve Cihan Ünal’ın yer aldığı ‘Marmara Forum Kristal Kamera Kısa Film Yarışmasına’ jüri üyesi olarak dâhil oldu. Türkiye’nin efsane dizisi Aşk-ı Memnu’dan sonra ilk defa Nebahat Çehre ile aynı projede buluşan olan Selçuk Yöntem “Bu kadar özel bir projenin içinde yer aldığım için çok mutluyum” dedi. Nebahat Çehre proje ile alakalı “Geçen yıl başarılı bir şekilde tamamladığımız projemize bu yıl sevgili Yöntem de dahil oldu. Aşk-ı Memnu’dan sonra ilk defa bir aradayız. Geleceğin yönetmenlerini birlikte yönlendirmeye çalışacağız” dedi. Cihan Ünal ise, “Projemiz artık gelenekselleşti. Başarısı kendi sınırlarını aşarak Avrupa’da da büyük ses getirdi. Bu yıl bizim için uzun bir maraton olacak. Selçuk Yöntem ile bir arada olmak, aynı projede yer almak büyük keyif” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...