HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ayten Gökçer'den kötü haber geldi

Düzenleyen: /
Ayten Gökçer'den kötü haber geldi
Ayten Gökçer, Haber

MAGAZİN Haberleri

Tiyatro ve sinemanın usta ismi Ayten Gökçer'den kötü haber geldi. Kızı annesinin felç geçirdiği ve fizik tedaviye devam ettiğini açıkladı

Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden Ayten Gökçer, felç geçirdi. Kaldırıldığı hastaneden taburcu olan Gökçer, bundan sonra fizik tedavi görecek. Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba da annesinin sağlık durumuyla ilgili daha iyi olacak diye açıklama yaptı.

"TORUNLARI ÜZÜLMESİN DİYE BU AÇIKLAMAYI YAPIYORUM"

Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba, annesinin sağlık durumuyla ilgili "Annem hastaneden taburcu oldu, Allah'a şükür gayet iyiye gidiyor ama fizik tedaviye devam edecek. Rahatsızlığının ne zaman ve nasıl nüksettiğinden ziyade; bizim için de, sizin için de sağlık durumunun iyiye gitmesi daha önemli... Çocuklarımın yani torunlarının duruma üzülmemesi için basın açıklaması yaparak bu durumu duyurmak istemedik. Merak etmeyin, şu an iyi" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...