Survivor'da kim elendi, KİM GİTTİİ | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, 19 haziran survivor eleme tıkla

Düzenleyen:
Survivor'da kim elendi, KİM GİTTİİ | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, 19 haziran survivor eleme tıkla

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da adaya kim veda etti, Survivor'da kim elendi, Survivor'da adadan kim gitti. Survivor'da final haftasında Kıbrıs’tan önceki son elemede büyük bir heyecanla nefesler tutuldu. Bu akşam kimin eleneceğini adaya kimin veda edeceğini merak ediyordu elenen isim İlhan Mansız oldu. Survivor’da hızlandırılmış turlarda ilk önce Berna ardından Sabriye elenmişti bu akşam İlhan Mansız elendi. Sabriye’nin elenmesinin ardından yapılan bireysel dokunulmazlık oyununun ilk halkasında kazanan Adem oldu. Sabriye’nin elenmesi ile büyük üzüntü yaşayan Adem bu akşam konseyde rahat bir nefes alacak. Haftalar öncesinden Kıbrıs biletini garanti altına alan Sema ile beraber konseyde eleme adayı olmayacak. Ogeday, İlhan ve Serhat arasında oynanacak bireysel dokunumazlık oyununu Serhat kazandı. Bu akşamki konseyde Survivor’dan kim gitti? sorusu cevap buldu ve İlhan Mansız adaya veda etti.İlhan Mansız veda etmesinin ardından oynanan çeyrek final oyunun kazanan Serhat ve Ogeday oldu. Sema ve Adem yarı finalist olmak için SMS oylamasında Kim yarı finalist olacak sorusu cevap buldu ve Sema elendi.

Survivor'da adaya kim veda etti, Survivor'da kim elendi, Survivor'da adadan kim gitti. Survivor'da bu akşam oynanacak bireysel dokunulmazlığın ardından ada konseyi olacak. Survivor'dan kim elendi? sorusu cevap bulacak. Büyük final Kıbrıs'a geri sayım başladı.  Sabriye'nin elenmesinin ardından sarsılan bireysel dokunulmazlığı alması ile Adem ve Kıbrıs'a kesin gidecek olan Sema bu akşamki konseyin en stressiz yarışmacıları olarak elenme adayı olmayacak. Survivor'ın 3 güçlü yarışmacısı Ogeday, Serhat ve İlhan arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıran kırana geçecek mücadelenin ardından kazanan isimin belli olmasının ardından Survivor'da adaya kimin veda edeceğinin belli olacağı konsey yapıldı. Tüm gözler ve kulaklar Acun'da açıkladığı isim İlhan Mansız oldu. Survivor 2017'de final heyecanı dorukta yaşanıyor. 19 Haziran Pazartesi akşamı yapılan ada konseyinde İlhan Mansız Survivor'a veda etti. İlhan Mansız veda etmesinin ardından oynanan çeyrek final oyunun kazanan Serhat ve Ogeday oldu. Sema ve Adem yarı finalist olmak için SMS oylamasında Kim yarı finalist oldu? sorusu cevap buldu ve Sema elendi.

SEMA KIBRIS'I GARANTİLEDİ

Sema'nın haftalar öncesinden Kıbrıs'a gitmeyi garantilediği adada İlhan, Serhat, Ogeday ve Adem arasında dokunulmazlık yarışı kıyasıya yaşandı.

İLHAN ADAYA VEDA ETTİ

Adem ve Serhat dokunulmazlık oyununu kazanırken, Ogeday ve İlhan eleme potasına girdi. SMS oyları sonucunda İlhan Mansız, Kıbrıs'taki büyük final öncesi adaya veda etti.

SURVİVOR KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor’da büyük final için geri sayım başladı. Kıbrıs’ta yapılacak Survivor finaline artık sadece 5 gün kaldı. Bu akşam bir yarışmacı daha adaya veda edecek ve kalan 4 yarışmacı Kıbrıs finalinde çetin bir mücadele verecek.

Survivor'da kim elendi, KİM GİTTİİ | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, 19 haziran survivor eleme tıkla

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Silindir üzerine çıkarak birbirlerini yere düşürmeye çalışan yarışmacılar ilk bireysel sembolün sahibi olmak için mücadele etti. Adada gönüllüler takımından kalan son yarışmacı olan Ogeday bundan sonra oyunlarda destekçisinin olmadığını ifade ederek yine de uzaktan ona mesaj gönderen kişilerin desteğini yanında hissedeceğini belirtti. Gönüllüler takımının son temsilcisi silindir oyununda ünlüler takımındaki tüm rakiplerini devirerek bireyselin sahibi olurken büyük finale bir adım daha yaklaştı. Bu akşam gerçekleştirilen yeni dokunulmazlıkta ise bireyselin sahibi olamaması halinde Adem, İlhan, Serhat ve Sabriye elenme riski ile karşı karşıya kalacak. Sema Apak genel sembol oyununda başarılı olarak Kıbrıs’a gitmeyi haftalar öncesinden garantilediği için bu akşam konseyde ismi yazılamayacak.

Survivor'da kim elendi, KİM GİTTİİ | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, 19 haziran survivor eleme tıkla

SURVİVOR’DA GEÇEN HAFTA KİM GİTTİ?

Gönüllüler takımının sayısının giderek azaldığı yarışmada beklenmedik bir sonuç çıktı. Başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken ve geçtiğimiz günlerde yapılan araba ödülünde Porsche’nin sahibi olan Berna adaya veda eden kişi oldu. Elenmesinin ardından gözyaşları içerisinde kalan başarılı yarışmacı “Yapacak bir şey yok oyunun kuralı bu” şeklinde konuştu. Ogeday’ı son gönüllü olarak adada yalnız bırakan Berna takım arkadaşı ile vedalaşırken Ilıcalı’ya ve diğer yarışmacılara da teşekkürlerini iletti. 5 gün sonra büyük finali gerçekleştirilecek yarışmaya sayılı oyun kala yarışmaya  veda eden isimler duygularını gizlemekte zorlanırken eleme stresi aday sayısının azalmasıyla birlikte tüm yarışmacıları sardı.

Survivor'da kim elendi, KİM GİTTİİ | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, 19 haziran survivor eleme tıkla

Survivor yarışmacısı Sabriye Şengül Kimdir?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

Survivor'da kim elendi, KİM GİTTİİ | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, 19 haziran survivor eleme tıkla
Survivor'da Porche ödülünü kim kazandı?

Yarışmanın seviyesinin ilerlemesiyle birlikte adada verilen ödüller de yükselirken geçtiğimiz günlerde Porsche marka otomobil kısa tahmin yarışmasıyla yeni sahibini bulmuştu. Yarışmacılar annelerinden gelen cevapları tahmin etmeye çalışmış ve en fazla doğru cevabı veren aday ödüle bir adım daha yaklaşmıştı. Annesinin kendisi için verdiği cevapları bilen ve en fazla doğru tahminde bulunan Berna, bu yıl ilk kez verilen Porsche ödülünün de sahibi oldu.

Öte yandan oyunun bireysel performansa dönmesinin ardından herkesin birbirine karşı tavrının değiştiğini belirten Sabriye, adada hiç kimsenin eski gibi birbiriyle sohbet etmediğinin altını çizdi. Bu durumdan rahatsız olduğunu dile getiren başarılı yarışmacı bir an önce Kıbrıs’a geçilmesini temenni etti. Gönüllüler takımından Elif’in adadan gönderilmesiyle birlikte salı gününden itibaren yarışmanın bundan sonra bireysel performansa dayalı olarak gerçekleşeceği ifade edilmişti.

Survivor'da kurallar değişti

Survivor'da Elif'in elenmesinin ardından kurallar artık değişiyor. İki kişi kalan gönüllüler takımı ve ünlüler, artık bireysel olarak yarışacaklar. Önümüzdeki haftalarda yarışmacılar bundan sonra takım olarak değil birey olarak performanslarına göre değerlendirilecek.

Survivor'da kim elendi, KİM GİTTİİ | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, 19 haziran survivor eleme tıkla 

Kıbrıs finaline çok az bir süre kala artık yarışmacılar bireysel olarak yarışacaklar. Bireysel sembol ödülünü kazanan Sema, final koltuğunu garantileyen ilk isim olmuştu. Bundan sonraki aşamada 4 yarışmacı daha final koltuğu için hak kazanacak.

Survivor 2017 Ünlüler kadrosu

Erkekler: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı
Kadınlar: Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir, kickboksçu Sabriye Şengül.

Survivor'da kim elendi, KİM GİTTİİ | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, 19 haziran survivor eleme tıkla

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...