Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor'da kim elendi, KİM GİTTİ | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, Kim yarı finalist oldu

Düzenleyen:
Survivor'da kim elendi, KİM GİTTİ | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, Kim yarı finalist oldu

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da adaya kim veda etti, Survivor'da kim elendi, Survivor'da adadan kim gitti.Survivor'da kim yarı finalist? Survivor'da Kıbrıs’ta yarı finalistler belli olacak nefesler tutuldu. Bu akşam Ogeday ve Serhat'ın oyunu kazanması ile Sema ile Adem sms oylamasına kaldı. Yarı finalistin kimin olacağı bu oylamaya bağlı. Survivor’da hızlandırılmış turlarda önce Berna,Sabriye ve ardından İlhan Mansız elendi. Kıbrıs'ta Sema ve Adem aileleri ile kucaklaştı. Duygu dolu anlar yaşandı. Acun SMS oylamasını başlattı. Yarı finalist kim olacak merakla bekleniyordu ve belli oldu. Hayallerine Adem mi Sema mı veda edecek? Kadınların en başarılı yarışmacısı Sema ve erkeklerinde başarılı isimlerinden Adem karşı karşıya geldi. Çeyrek finalde halkın desteği ile yarı finale kalan isim Adem oldu. Sema şampiyon olmaya veda etti.

Survivor'da adaya kim veda etti, Survivor'da kim elendi, Survivor'da adadan kim gitti.Survivor'da kim yarı finalist?  Survivor'da Kıbrıs’ta yarı finalistler belli olacak nefesler tutuldu. Bu akşam Ogeday ve Serhat'ın oyunu kazanması ile Sema ile Adem sms oylamasına kaldı. Yarı finalistin kimin olacağı bu oylamaya bağlı. Survivor’da hızlandırılmış turlarda önce Berna,Sabriye ve ardından İlhan Mansız elendi. Kıbrıs'ta Sema ve Adem aileleri ile kucaklaştı. Duygu dolu anlar yaşandı. Acun sms oylamasını başlattı. Yarı finalist kim olacak merakla bekleniyordu ve belli oldu. Adem yarı finalist Sema şampiyonluk hayaline veda etti. Hayallerine Adem mi Sema mı veda edecek? sorusu cevap buldu.  Kadınların en başarılı yarışmacısı Sema ve erkeklerinde başarılı isimlerinden Adem karşı karşıya geldi. 2017 Survivor 5 aylık mücadeleye bir adım kaldı.

Survivor'da kim elendi, KİM GİTTİ | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, Kim yarı finalist oldu

Adem Kılıççı:1986 Ağrı doğumlu olan Adem Kılıççı Fenerbahçe boks şubesi üyesi olarak profesyonel kariyerine devam ediyor. 2004 Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya alan sporcu, 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda ise bronz madalya almıştı.2008 yılında ise Yaz Olimpiyatları’nda beklediği başarıyı gösteremeyen Kılıççı, 2012 yılında düzenlenen Londra Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etti.

Survivor'da kim elendi, KİM GİTTİ | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, Kim yarı finalist oldu

Sema Apak:Önceki sezonda Apak gibi Milli atlet olan Nagihan Karadere'nin üst düzey performans sergilemesinin ardından başarılı yarışmacıdan beklentiler bir hayli yüksek. Enkaspor bünyesinde yarışmalara katılan atlet Sema Apak, hırslı yapıyla dikkat çekiyor. Geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösteren Sema Apak, 2012'de Londra'da düzenlenen Yaz Olimpiyat Oyunlarında 4x400 metre bayrak yarışında mücadele etmeye hak kazandı. En iyi derecesini 400 mtre engelli branşında Ankara'da yapılan yarışta 56.62 saniyelik derecesiyle elde etti.

Önceki sezonda Apak gibi Milli atlet olan Nagihan Karadere'nin üst düzey performans sergilemesinin ardından başarılı yarışmacıdan beklentiler bir hayli yüksek. Enkaspor bünyesinde yarışmalara katılan atlet Sema Apak, hırslı yapıyla dikkat çekiyor. Geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösteren Sema Apak, 2012'de Londra'da düzenlenen Yaz Olimpiyat Oyunlarında 4x400 metre bayrak yarışında mücadele etmeye hak kazandı. En iyi derecesini 400 mtre engelli branşında Ankara'da yapılan yarışta 56.62 saniyelik derecesiyle elde etti.

Survivor'da kim elendi, KİM GİTTİ | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, Kim yarı finalist oldu

Survivor'da kurallar değişti

Survivor'da Elif'in elenmesinin ardından kurallar artık değişiyor. İki kişi kalan gönüllüler takımı ve ünlüler, artık bireysel olarak yarışacaklar. Önümüzdeki haftalarda yarışmacılar bundan sonra takım olarak değil birey olarak performanslarına göre değerlendirilecek.. 

Kıbrıs finaline çok az bir süre kala artık yarışmacılar bireysel olarak yarışacaklar. Bireysel sembol ödülünü kazanan Sema, final koltuğunu garantileyen ilk isim olmuştu. Bundan sonraki aşamada 4 yarışmacı daha final koltuğu için hak kazanacak.

Survivor'da kim elendi, KİM GİTTİ | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, Kim yarı finalist oldu

Survivor 2017 Ünlüler kadrosu

Erkekler: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı
Kadınlar: Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir, kickboksçu Sabriye Şengül.

Survivor 2017 Gönüllüler kadrosu

Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti.’Göz6’dan üç kişinin katılacağı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadaoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin ve Tuğçe Melis Demir.
 
Survivor 2017 elenen yarışmacılar kimler?

Fulya Şahin, Seda Demir ve Denisa Gültekin, Yiğit, Eser West, DJ Berna Öztürk, Sadin, Fatih Hürkan, Tarık Mengüç, Bulut Özdemiroğlu, Erdi Ünver ve Pınar, Şahika Ercümen, Burçak, Tuğçe, Sabriye Şengül, Berna Keklikler

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...