Ahmet Özhan'dan 50. Yılına özel albüm

Düzenleyen:
Ahmet Özhan'dan 50. Yılına özel albüm

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz aylarda "Best Off İlahiler" albümünü çıkaran Türk Sanat ve Tasavvuf müziğinin güçlü ismi Ahmet Özhan, önce akşam Ramazan etkinlikleri kapsamında Ümraniye Akyaka Park'ta sahne aldı.

Geçtiğimiz aylarda "Best Off İlahiler" albümünü çıkaran Türk Sanat ve Tasavvuf müziğinin güçlü ismi Ahmet Özhan, önce akşam Ramazan etkinlikleri kapsamında Ümraniye Akyaka Park'ta sahne aldı. Seslendirdiği şarkılar ile müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatan sanatçı çok özel bir albüm hazırlığında olduğunu söyledi. Ahmet Özhan "Çok yakında sanat hayatımın 50. yılına özel Türk Sanat Müziği albümü çıkaracağım. Özel bir repertuvar hazırladık. Çalışmalarımız devam ediyor. Umarım beğenirsiniz" dedi. Usta sanatçı, Yeşilçam filmlerinde ve  Şan Tiyatrosun'da bir çok müzikalde birlikte rol aldığı partneri Adile Naşit'i ölüm yıldönümünde anmayı unutmadı. Ahmet Özhan, Adile Naşit ile ilgili  bir anısını sevenleriyle paylaşırken duygulu anlar yaşadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...