Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kısmetse Olur dizi oluyor

Düzenleyen:
Kısmetse Olur dizi oluyor

MAGAZİN Haberleri

Kanal D'de yayınlanan daha sonra ağır eleştiriler alınca sadece internette yayınlanmaya devam eden Kısmetse Olur adlı evlilik programı dizi olacak.

Yayınlandığı dönem skandalların eksik olmadığı evlilik programı Kısmetse Olur dizi oluyor. Daha önce Gençlik Ateşi adı altında ekranlara gelmesi planlanan dizinin isminin Kısmetse Olur olmasına karar verildi. Production House tarafından desteklenen dizinin Kanal D ekranlarında 2017 2018 yeni sezonunda yayınlanması kesinleşti.

ARDA TURAN İLE ADI ANILAN CANSEL ÇÖRDÜK DE DİZİDE YER ALACAK

Kısmetse Olur dizisinin çekimlerine 14 Temmuz'da başlandı. Çekimlerde ise ilk olarak daha önceki sezon Kısmetse Olur programına damga vuran ünlü futbolcu Arda Turan ile sosyal medyada yazışmaları çıkan Cansel Çördük yer alacak.

DAHA ÖNCE DE SENARYO OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Kısmetse Olur dizisi çekimlerinde her karakter kendisini oynayacak. Aslında daha önce de Kısmetse Olur programında senaryo yazıldığı ve bu senaryonun oynandığı yönünde iddialar vardı. Kısmetse Olur dizisi ile bu iddialar geride kaldı. Kısmetse Olur dizisinde Tuğçe ve Emre ise sevgili olarak yer alacaklar. Gerçekte hayatta ise küs oldukları biliniyordu.

DİZİDE GERÇEK DOĞUM SAHNESİ DE YER ALACAK

Kısmetse Olur dizisi günlük dizi olacak. Bu durumda çekimler her gün devam edecek. Gelen şok bir iddia ile Nur Cimilli'nin gerçekten doğumundan sahnelerin de dizide olacağı konuşuluyor.

KADRO BİLE BELLİ

Kısmetse Olur Dizisi Oyuncuları ise bir değişiklik olmazsa şu şekilde olacak ; Cansel Çördük, Mehtap Taşkıran, Daniella Grajdeanu, Erdem Dalfidan, Nur Batuhan Cimilli, Leyla Keskin - Nur'un Annesi ,Tuğçe Yılmaz,Emre Ubeyli, Tolga Kulakçı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...