Fahriye Evcen'in gelinliği taklit mi?

Düzenleyen:
Fahriye Evcen'in gelinliği taklit mi?

MAGAZİN Haberleri

Tasarımcı Raşit Bağzıbağlı'dan Fahriye Evcen ve Neslihan Atagül'ün gelinlikleri hakkında açıklama geldi

Oyuncu Fahriye Evcen'in giydiği gelinlik, arasının kötü olduğu Neslihan Atagül'ün gelinliğine benzemesinden dolayı herkes "Taklit" demişti. Gelinliğin tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı, "Balık modeller birbirine benzer. Onları farklı kılan kumaşlar, işlemelerdir. Fahriye'nin gelinliğinden sonra Arap müşterilerimizden 100'ün üzerinde sipariş aldık" diyerek iddialara yanıt verdi.

"BALIK MODELLER BİRBİRİNE BENZER"

Raşit Bağzıbağlı'nın Fahriye Evcen için tasarladığı gelinliğin Neslihan Atagül'ün gelinliğine benzemesi çok tartışılmıştı. Modacı Raşit Bağzıbağlı Sabah'a konuştu. "Evcen'in gelinliği Neslihan Atagül'ün gelinliğiyle aynı mı? Gelinlik taklit mi edildi?" sorusuna Raşit Bağzıbağlı "Konuyla ilgili ilk söyleyeceğim şey Fahriye Evcen için çok güzel iki gelinlik yaptığımız. Balık etek ve askılı gelinlik modelleri çok klasiktir. Bugüne kadar sayısız tasarımcı ve marka bu klasik model üzerinde çalışmıştır. Aylarca ekibimle bu model için emek verdik. Çok da güzel bir iş çıkardık." dedi.

BALIK VE ASKILI OLMASI DIŞINDA BENZERLİK YOK

Çıkan haberler ve taklit iddiaları hakkında çok da konuşmak istemediğini dile getiren tasarımcı, "Tabii ki iddiaları okudum. Kimisini şaşkınlıkla, kimisini de gülerek" dedi. Fahriye Evcen'le aralarının çok iyi olduğunu söyleyen Bağzıbağlı, taklit gelinlik iddialarıyla ilgilide ''Söz konusu modeller arasında balık ve askılı olmaları dışında bir benzerlik yok. Dediğim gibi oldukça klasik bir modeldir bu model. Sayısız kez tasarımcılar tarafından yorumlandı. Kumaş, işleme ve küçük yorumlar aslında farkı ortaya çıkarır" dedi. Gelinlikle ilgili büyük övgü aldığını söyleyen Bağzıbağlı, "Arap dünyası Evcen'in gelinliğine inanılmaz büyük ilgi gösterdi. Hiç abartısız 100 gelinlik talebi aldık. Aralarında Suudi Arabistan'dan Katar'a kadar farklı ülkeler bulunuyor. Haftasonu özel jetiyle gelip gelinliğin aynısını istediğini söyleyen müşterimiz oldu. Müşterilerimizin çoğu gelinliğin birebir aynısını istiyor" diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...