Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mine Dağ, organik 700 bini devirdi

Düzenleyen:
Mine Dağ, organik 700 bini devirdi

MAGAZİN Haberleri

“Çırpınırdı Karadeniz” isimli esere kattığı yorumuyla milli hassasiyetlere sahip herkesin ilgi odağı olan Mine Dağ, hızlı çıkışına devam ediyor.

Özgün, Anadolu rock senteziyle ortaya çıkan müzik alt yapısına Mine Dağ yorumu eseri tekrar gündeme getirdi. Son günlerde organik olmayan tıklanmalar sahip sanatçılara da “Milli hassasiyetleri olan bir toplumuz. Sadece aşk yok, işte bunu gösterdim” dedi. Sosyal medyada büyük ilgi gören “Çırpınırdı Karadeniz” isimli eser ve klip çalışması yasal olarak kısa bir süre içinde 700.000 tıklanmayı geçti. Milli hassasiyeti olan kişilerin Mine Dağ yorumuyla marşı olma yolunda ilerleyen “Çırpınırdı Karadeniz” başarılı yorumcuya da çıktığı yolda hız kazandırdı. Bundan sonra tek şarkı yapıp digital ortamdan sevenleriyle paylaşacağını ifade eden Mine Dağ “Müzik dünyası artık proje işlere değer veriyor. Başarıya ulaşan her iş projedir. Ben gönlümdeki projeyi başarılı müzik adamlarıyla notalara döktüm, kısa zamanda gelen başarımın sebebi de bu” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...