Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeliz Yeşilmen'in kızı kızgın yağla yandı

Düzenleyen:
Yeliz Yeşilmen'in kızı kızgın yağla yandı

MAGAZİN Haberleri

Bodrum'da tatil yapan Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından kızının bir lokantada kızgın tavadaki yağ ile yandığını duyurdu. Ünlü model, Yalıkavak'taki işletmede alıkonulduğunu açıkladı.

Yeliz Yeşilmen'in kızı Asya, gittikleri bir lokantada kızgın yağla yandı. Yeşilmen, pazartesi günü Bodrum Yalıkavak'ta bir restoranda yaşandığını iddia ettiği olayı İnstagram hesabından duyurdu.Ünlü model, bir garson kadının kaza sonucu kızı Asya'yı tavadaki kızgın yağla yaktığını belirtti. Yeşilmen, olayın ardından annelik içgüdüleriyle olaya müdahale etmek istediğini ama kızının alıkonulduğunu ve kendisine gösterilmediğini öne sürdü.

Kızı Asya'nın Hastanedeki görüntülerini instagram'da yayımlayan Yeşiz Yeşilmen, "Değerli takipçilerim geçtiğimiz pazartesi günü yaşadığımız bir kaza. Duran çocuğu tavayla yakan bayan sonrasında annelik iç güdüm ile bağırıp çağırıp hesap soran ben. Çocugumu kaçırıp bana ne olduğunu göstermeyen insanlar. Sonra üstüme saldıran 5 kişi, kaçarak arabaya koşan ben, arkadaşım, çocuklarım. Bu arbede sırasında hala yanmaya devam eden Asyam ve bizim hastane de duygusal anlarımız. Çok soran oldu açıklamak istedim. Ruhsatı dahi olmayan mekan. Yalıkavak yol üstünde bir yer ve cani sahibi çalışanları. Hem suçlu özür dileyip müdahale edeceğine bir de bana saldırdılar. Açık mutfaklarından dikkatsiz servislerine kadar içler acısı. Ortada koşan çocuklar olsaydı yağlı tavadan çocukların kafasına yağ aksaydı daha dehşet olurdu. Tepsi dahi kullanmadan ellerinde tavalarla millet inçinde gezip çocuk yakıp bir de üste çıkmak için saldırmak da ne? Neresi olduğunu yarın açıklayacağım bunun hesabını hukuk yoluyla soracağım. Çocuğum şoka girdi" ifadelerini kullandı.

Yeliz Yeşilmen'in kızı kızgın yağla yandı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...