HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Demet Akalın'ın kayınbiraderinin şirketine vergi incelemesi

Düzenleyen: /
Demet Akalın'ın kayınbiraderinin şirketine vergi incelemesi
Demet Akalın, Kayınbiraderinin Şirketine İnceleme, Okan Kurt, Haber

MAGAZİN Haberleri

Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı'nın şarkıcı Demet Akalın'ın kayınbiraderi Ozan Kurt'un sahibi olduğu akaryakıt şirketine yönelik inceleme başlattığı ortaya çıktı.

Mardin'in Kızıltepe Vergi Dairesi Müdürlüğü, 16 Ağustos'ta Mersin Vergi Dairesi'ne Ozan Kurt'un sahibi olduğu şirkete ait neden inceleme başlatıldığını sordu. Bir ihbarın değerlendirilmesi için yapılan başvuruda ise Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı 25 Ağustos'ta cevap verdi. Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Adnan Ercan imzasıyla gönderilen yazıda inceleme başlatılmasının nedeni şöyle açıklandı:
 
"Ödevli kurumun tarh dosyasının tetkikinde dairemize intikal eden tutanaklarda Kahramanmaraş ve Sakarya'da bulunan şubelerindeki bazı akaryakıt pompalarında mühür bulunmadığı veya mühür olmasına rağmen muhafaza kutusunun açık olduğu ve bir takım müşterilerine de sık sık ve yüksek miktarlarda satış yaptığı, bu satışların araçların istasyona gelmediği halde yapılabileceği değerlendirildiğinden, ödevli kurumun 2016-2017 dönemlerine ait hesap ve işlemlerinin genel olarak incelenmesi talep edilmiş olup, KDV iadesine engel teşkil edecek bir durumun olup olmadığının dairenizce değerlendirilmesi gerekmektedir."
 
VERGİ DAİRESİ BAŞKANI DOĞRULADI
 
Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör ise ismi geçen dağıtım şirketi ve kentte yer alan diğer tüm şirketlerin de bu açıdan incelemeye alındığını doğruladı. Müdür Güngör, inceleme kapsamında şu anda detaylı bir bilgi verilmesinin doğru olmayacağını da ifade etti. 
İddialarla ilgili işadamı Ozan Kurt bir açıklama yapmadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...