HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kara Sevda, Türkiye'nin ilk Emmy Ödülü kazanan dizisi oldu

Düzenleyen: /
Kara Sevda, Türkiye'nin ilk Emmy Ödülü kazanan dizisi oldu
Kara Sevda, Emmy Ödülü, İlk, Haber

MAGAZİN Haberleri

Star TV'de yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Kara Sevda dizisi, Emmy ödüllerine aday olmuştu. Dizi, birinci olarak Türkiye'nin ilk Emmy ödülü alan dizisi oldu.

Dünya televizyon sektörünün en prestijli organizasyonlarından Uluslararası Emmy Ödüllerinde "En İyi Dizi" (Telenovela) ödülüne layık görülen Kara Sevda, bir ilki başardı.

EN İYİ YAPIM SEÇİLDİ

Türkiye'de ve dünyada 60'dan fazla ülkede milyonlarca izleyicinin iki sezon boyunca soluksuz takip ettiği Kara Sevda, 45. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "Telenovela" kategorisinde en iyi yapım seçildi. 20 Kasım Pazartesi akşamı New York'ta düzenlenen 45.Uluslararası Emmy Ödüllerinde, kendi kategorisinde Brezilya ve Kanadalı rakiplerini geride bırakarak ödülüne kavuşan Kara Sevda'nın ödülünü dizinin yönetmeni Hilal Saral, senaristlerinden Burcu Görgün Toptaş ve Ay Yapım'ın CEO'su Kerem Çatay aldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...