Survivor'ın 3 ismi daha açıklandı | Survivor'a Kim Katılıyor?

Düzenleyen:
Survivor'ın 3 ismi daha açıklandı | Survivor'a Kim Katılıyor?

MAGAZİN Haberleri

Survivor'ın 3 ismi daha açıklandı. Survivor'a sayılı günler kala Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından 3 ismi daha açıkladı. Peki Survivor'a kim katılıyor? Survivor'a Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu katılacak. İşte Survivor'a katılacak 3 isim

Survivor'ın 3 ismi daha açıklandı. Survivor 2018 güçlü kadrosu ile seneye damga vuracak gibi. Sema, Nagihan, Merve, Turabi,Murat'ın açıklanmasının ardından üç isim daha eklendi. Survivor'a kim katılıyor? Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu'nun Survivor'a katıacağını açıkladı. İşte Survivor'a katılacak isimler

SURVİVOR'A KİM KATILIYOR

Milli atletler Nagihan Karadere, Merve Aydın ve Sema Aydemir, eski şampiyon Turabi Çamkıran ve .'Survivor 2013'te yer alan 1991 doğumlu Murat Ceylan'ın ardından 'Survivor 2018'in All star kadrosuna katılacak üç yarışmacı daha belli oldu.

'Survivor 2018'e 3 flaş isim daha!

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, İnstagram hesabından yaptığı paylaşıma, "Survivor2018 All Star kadrosuna 3 isim daha dahil oldu; Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu. Üçüne de başarılar dilerim" notunu yazdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...