Gamze Özçelik’ten yetimlere şefkat eli

Düzenleyen:
Gamze Özçelik’ten yetimlere şefkat eli

MAGAZİN Haberleri

İdlib’de yetimhaneleri ziyaret eden Özçelik, “Eğitim verebilsek çok iyi ebeveynler olacaklar. Buralara gelmekten korkmayın” dedi.

Sinema ve dizi oyuncusu Gamze Özçelik, Suriye’nin kuzeyindeki İdlib ilinde savaş mağduru çocukların kaldığı yetimhaneleri ziyaret etti. Özçelik, kurucu genel başkanı olduğu Umuda Koşanlar Derneği ve İyilik Delileri Grubu ekipleriyle birlikte çocuklara kitap, defter ve kalem gibi hediyeler dağıttı. Özçelik, “Dini, dili, ırkı ne olursa olsun, savaş görmüş yetim, mağdur, mazlum hiçbir çocuğu unutmamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. Yetimhanelerdeki tüm çocukların savaş gördüğünü, annelerini, babalarını, akrabalarını kaybettiğini dile getiren Özçelik, “Onlara yalnız olmadıklarını hissettirmemiz lazım. Çocukların iyi eğitime ihtiyacı var. Eğitim verebilsek çok iyi ebeveynler olacaklar. Elimizden geleni yapacağız. Buralara gelmekten korkmayın” dedi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...