Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mustafa Mayadağ hayatını kaybetti

Mustafa Mayadağ hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Geçen sene geçirdiği beyin kanaması sonucu yatalak olan yönetmen Mustafa Mayadağ, dün sabah İstanbul Tarabya'daki evinde hayatını kaybetti.

İki yıl önce felç geçiren ve boynundan aşağısı tutmayan 59 yaşındaki ünlü yönetmen, 1990 ve 2000'li yılların başlarında çok sayıda şarkıcının kliplerine imza atmıştı. Birten Mayadağ, eşinin dört ay önceki kök hücre tedavisi sonrası 1,5 aydır evde olduğunu ve her şeyin olumlu gittiğini söyledi. Birten Mayadağ “Son aylarda fonksiyonları iyiydi, ellerini kıpırdatıyordu, yutkunuyordu. Ben onun için büyük alfabe tablosu yaptırmıştım. Harfleri gösteriyordum ‘Evet’ ya da ‘Hayır’ olarak göz işareti yapıyordu ve kelime kurmaya çalışıyordum. Ama olmadı. Ona özel bir tekerlekli sandalye yaptırmıştım, yatak da oluyordu. Sipariş, önceki akşam geldi ancak kullanmak nasip olmadı. Almanya’da eğitim gören oğlu Mert ve yanında bulunan kardeşi Naz erken gelirse cenaze bugün Zincirlikuyu Mezarlığı Camii’nde olacak ve Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Eğer gelemezlerse yarın defnedeceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...