Ünlülerin çocukluk fotoğrafları

Düzenleyen:
Ünlülerin çocukluk fotoğrafları

MAGAZİN Haberleri

Ünlü isimlerin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz.

İşte çocukluk fotoğraflarıyla ünlü isimler...

Şebnem Ferah Rock şarkıcısı Şebnem Ferah`ın ilkokul fotoğrafları sosyal medyadan paylaşıldı. Şarkıları ile milyonların gönlünde taht kuran Şebnem Ferah, ilkokulu Yalova Öğretmen Yusuf Ziya İlkokulu`nda okudu. Bu yıllarda çekilen bir fotoğraf ise yıllar sonra sosyal paylaşım sitesine düştü. Sanatçının 1972 yılında çekilen fotoğrafında okul numarasının ise 59 olduğu görülüyor.

Tarkan Sosyal medyada perşembe günleri yapılan “TBT” (eski fotoğrafların paylaşılması) akımına megastar Tarkan da uydu. Tarkan, Instagram hesabından çocukluk fotoğrafını paylaşarak, "Şu havalara, bakışlara bakın. Artist yaa" notunu yazdı.

Meryem Uzerli Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Uzerli, takipçileriyle küçüklük fotoğrafını paylaştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...