TRT 2 yeniden açılıyor

TRT 2 yeniden açılıyor

MAGAZİN Haberleri

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT 2 kanalının tekrar açılacağını bildirerek “Burada gençlere yönelik çok güzel içerikler üretmeyi hedefliyoruz” dedi.

Eren, Sakarya Üniversitesinde düzenlenen “Kredi Yurtlar Kurumu Geleneksel 3. Tematik Kış Sinema Kampı”nın açılış dersini verdi. Yeniden yayına girecek olan TRT 2 kanalı hakkında bilgi veren Eren, “Gençlerin ilgi duyduğu birçok içeriği bu kanalda yayınlamayı düşünüyoruz. Gençlik kanalı, tartışmalı bir konu. Gençler televizyon seyretmedikleri için bu konuda kurulan televizyon kanalları bugüne kadar başarılı olmamış. Gençlere yönelik içeriği tanımlamak lazım. Örneğin absürt komediler, daha popüler olmayan içerikleri TRT 2 kanalı kapsamında değerlendirmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

‘YALAZA’ BİTİYOR
Eren, Sakarya Taraklı’ya özgü bir anlatım sanatı olan “Yalaza” kültürünün kendine has esprili tarzına yer veren dizi hakkında bir talepte bulunan öğrenciye cevaben şunları söyledi: “Dizi bitiyor maalesef, final yapıyor. Çok güzel bir diziydi, ben çok hevesle başladım. İkinci ‘Ekmek Teknesi’ olur diye başladım, çok da güzel gitti ama bütçe sebebiyle final yapmak mecburiyetindeyiz...”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...