Şöhretlerden Mehmetçiğe destek: Yüreğimiz sizlerle

Şöhretlerden Mehmetçiğe destek: Yüreğimiz sizlerle

MAGAZİN Haberleri

Türk askeri teröristlerin işini yerinde bitirmek için Afrin'e girdi. Kahramanların başarısı için ünlüler de dua etti.

HABER MERKEZİ
Önceki gün Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye sınırları içerisinde bulunan terör örgütü PKK/YPG-PYD'ye yönelik operasyon başlattı. Bu harekâta ünlülerden de destek geldi. İşte ünlülerin sosyal medya hesaplarından paylaştıkları o mesajlar:
FAHRİYE EVCEN: Allah Türk ordusunun ve kahraman askerimizin yardımcısı olsun. Türk Silahlı Kuvvetleri daima dualarımızda!
ENGİN ALTAN DÜZYATAN: Afrin’e giden kahraman Mehmetçiğimizin Allah yardımcısı olsun. Yolları açık, gazaları mübarek olsun yiğitlerin...
BURAK ÖZÇİVİT: Allah ordumuzu korusun. Bütün dualarımız, yüreğimiz sizlerle.
HADİSE: Dualarımız, kahraman Türk askerlerimizle... Allah yardımcınız olsun...
ŞAHAN GÖKBAKAR: Ana kuzuları, yiğitler. Ülkelerinden uzakta bir bataklıkta savaşıyor çarpışıyor. Allah yardımcıları olsun. Allah ailelerine ve sevenlerine sabır ihsan eylesin. Gözünü kırpmadan görev yapan bütün askerlerimizi Allah korusun.
İBRAHİM TATLISES: Kahraman Mehmetçiklerimize Afrin Operasyonu’nda başarılar diliyorum. Allah yâr ve yardımcınız olsun... Dualarımız sizinle..
EMRE ALTUĞ: Mehmetçiklerimizin sağ salim evlerine dönebilmesi dileğiyle..
PINAR ALTUĞ ATACAN: Sağlıkla gidip dönün.
IŞIN KARACA: Afrin Harekâtı başladı. Yüce Allah’ım sen kınalı kuzularımızı koru. Güç, kuvvet ve sağlıklı eve dönmelerini sağla. Âmin.
DEMET AKALIN: Allah yâr ve yardımcıları olsun tüm Mehmetçiklerin.
BENGÜ: Allah yâr ve yardımcınız olsun...Allah bütün Mehmetçiklerimizi korusun.
HANDE YENER: Allah bütün Mehmetçiklerimizin, yanında olsun... Şanlı Türk ordumuzu korusun... Kalbimiz sizinle... Hayırlı haberlerinizi duymak dileğiyle...
ECE ERKEN: Dualarımız, bu zorlu görevde canını, ruhunu Afrin'de ortaya koyan kahraman Türk askerlerimizle. Allah yardımcıları olsun.
SİNAN AKÇIL: Allah yâr ve yardımcınız olsun… Zeytin Dalı Harekâtı başladı. Türk'ün Türk'ten başka dostu yok, varsın olmasın kendi işimizi kendimiz hallederiz. Aslanlar kalbimiz sizinle.
ALİŞAN: Allah beraberinizde olsun. Dualarımız Mehmetçik için.                 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...