Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nusret hakkında şoke eden iddia!

Düzenleyen:
Nusret hakkında şoke eden iddia!

MAGAZİN Haberleri

Tuz dökme hareketi ile şöhreti yakalayan ve dünyaca ünlü isimlerin mekanına geldiği Nusret hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

New York'ta Nusr-et'in şubesini açan kasap Nusret Gökçe, eski İngiliz futbolcu David Beckham ve 3 çocuğunu ağırladı. Nusret'in dükkanına gelsinler diye ünlülere 400 bin dolar ödediği iddia edildi.

ETLER LEZZETSİZ DENİLMİŞTİ

Türkiye ve Dubai'nin ardından Miami ve New York'ta şube açan Nusret Gökçe, Amerika'daki yemek eleştirmenleri tarafından yerden yere vurulmuştu. Nusr-et için 'pahalı, etler lezzetsiz, hijyenik değil' diye yazılar yazıldı.

BECKHAM'A 1,5 MİLYON ÖDEDİ

Nusret Gökçe son olarak New York'taki lokantasında İngiliz eski futbolcu David Beckham ile çocuklarını ağırladı. Beckham, Nusret'in şovunu Instagram'da paylaşıp övgüler yağdırdı. İddiaya göre; Nusret bu iş karşılığında David Beckham'a 400 bin dolar (1.5 milyon) ödedi.

Nusret hakkında şoke eden iddia!
Kaynak: Posta

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...