Survivor'da büyük sürpriz! (Survivor'da Ne Değişti?)

Düzenleyen:
Survivor'da büyük sürpriz! (Survivor'da Ne Değişti?)

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da dün akşam büyük bir değişimin olacağı açıklandı. Peki Survivor'da ne değişti? Tv8 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Survivor'da bu sene ilk kez iki takıma da yarışmacı girecek. İşte Survivor'da yaşanan değişimler

Survivor'da büyük sürpriz yaşanacak. Bu yıl Survivor'ın en farklısı için bir çok yenilikler getiren Acun Ilıcalı dün akşam da büyük bir değişimi daha açıkladı. Peki Survivor'da ne değişti, Survivor'da neler yaşandı?  Acun Ilıcalı Survivor 2018'de yaptığı açıklamada, "Bu sene ilk defa Survivor'un yakın döneminde iki takıma ikişer yarışmacı daha girecek" dedi. İşte Survivor'da yaşanan değişimler ve Survivor hakkkında merak ettikleriniz...

SURVİVOR'DA BÜYÜK SÜRPRİZ

 Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde açıkladığı değişikliklerden biri olan ve bu yıl ilk kez uygulanacak kuralda, Survivor'da ilerleyen dönemlerde her iki takımada ikişer yeni yarışmacı katılacak.

Survivor'da büyük sürpriz! (Survivor'da Ne Değişti?)

SMS OYLAMALARI AÇIKLANMAYACAK

Dışarıdan gelecek olan isimlerin Survivor hakkında yarışmacılara bilgi vermesi yasaklanacak. Değişen bir diğer kural ise SMS oylamasında birinciler dışındaki sıralamalar açıklanmayacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...