Bu yarışma 23 milyon müziksevere ulaşacak

Bu yarışma 23 milyon müziksevere ulaşacak

MAGAZİN Haberleri

Vodafone FreeZone, 81 ilden 23 milyon müzikseveri kucaklayacak online müzik yarışması “FreeZone Stüdyo Son Ses” ile Türkiye’nin yeni genç sesini seçecek.

Müzik sektörünün deneyimli ismi Tarık Sezer ve ekibi, gelen başvurular arasından 30 yarışmacı belirleyerek onlara koçluk yapacak. Daha sonra adaylar, ‘Son Ses’ jürileri Gökhan Türkmen ve Simge ile çalışma fırsatı bulacak. Jüri ve halk oylamalarının ardından finalde kazanacak kişi, single çıkarma şansı elde edecek. Tarık Sezer, Gökhan Türkmen ve Simge ile bir toplantı yatan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy “Gençleri her alanda müzikle buluşturmayı hedefliyoruz. Gençlerimize ‘Türkiye’nin genç sesi ol’ diyoruz. Müzik dinlemeyi seven gençler için de izlenmesi keyifli içerikler sunuyoruz” şeklinde konuştu. Yarışmaya 14-26 yaş aralığında gençler katılabilecek. Son başvuru tarihi ise 12 Mart..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...