Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü sanatçı 34 yıl sonra ilk kez ortaya çıktı

Düzenleyen:
Ünlü sanatçı 34 yıl sonra ilk kez ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Sanat yaşamının zirvesindeyken 1984 yılında aniden sahnelere veda edip Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne yerleşen şarkıcı Zaliha 8 Mart Kadınlar Günü etkinliğinde görüntülendi. “Dağlar kızı reyhan” şarkısıyla ün kazanan ve daha sonra bir anda ortadan kaybolan ünlü sanatçının tüm gelirini ve mirasını ise öğrencilere bağışladığı ortaya çıktı.

Bir zamanların en ünlü şarkıcısı olan Zeliha yıllar sonra bir okulun düzenlediği 8 Mart Kadınlar Günü'nde görüntülendi. “Dağlar kızı Reyhan” şarkısı ile üne kavuşan ve yıllarca sahnelerden inmeyen asıl Zeliha Özgen tüm gelirini öğrencilere için harcadığını ve mirasını ise Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine öğrenci okutmaları için bağışladığını söyledi.

Ünlü sanatçı 34 yıl sonra ilk kez ortaya çıktı

Açılış öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zaliha Özgen “Sadece bağışım değil bu can bu bedende olduğu müddetçe emeğimi ve gelirimi kullanıyorum. Bir kız öğrenci yurdu yapacaktık ama yapamadık. Çünkü devlet politikasın dolayısıyla kız talebe yurdu Bodrum’da olamadı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğininde bunu yürütmesi mümkün değildi. Bende tüm gelirimi eğitime bağışladım. Tüm gelirim çocuklarındır” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...