Sıla dizisinin Narin'i bakın şimdi nerede oynuyor?

Düzenleyen:
Sıla dizisinin Narin'i bakın şimdi nerede oynuyor?

MAGAZİN Haberleri

Başrollerinde Cansu Dere ve Mehmet Akif Alakurt'un oynadığı bir dönemin efsane dizisi Sıla'da Narin karakteri canlandıran Boncuk Yılmaz, şimdilerde bakın hangi dizide oynuyor?

Çukur dizisinde Vartolu Sadettin'in unutamadığı tutkulu aşkı Sadiş karakterini canlandıran Boncuk Yılmaz'ın Sıla dizisnde Narin'i canlandırdığını öğrenenler bir hayli şaşırıyor.

Sıla dizisinde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Yılmaz, bu projeden sonra birçok yapımda rol aldı.

ATV'nin efsane dizisi 'Sıla'da Boran'ın kız kardeşi Narin'i canlandıran Boncuk Yılmaz'a ilk oyunculuk teklifi bir tren yolculuğu sırasında aldığını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı: "Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdim. Bir tren yolculuğu sırasında, tamamen tesadüf eseri, Ahmet Uluçay'la tanıştım, 'Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak' filmini çektik beraber. Bu film bana çok güzel bir ödül de getirdi.

SİYAD'dan 2004 'Umut Vaad Eden Genç Sanatçı' ödülünü aldım. Daha sonra diziler geldi. 'Sessiz Gece'de oynadım kısa bir süre...

Ardından 'Kızlar Yurdu'nda kör bir kızı canlandırdım. En son da 'Sıla' dizisi... Gül Hoca (Gül Oğuz) benim için bir lütuf. Onunla çalışmak, bu işi yapan herkese nasip olur inşallah..."

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...