Şirinler'in dış sesliğini yapan Nur Subaşı, hayatını kaybetti | Nur Subaşı Kimdir, Kaç Yaşındadır, Neden öldü

Düzenleyen:
Şirinler'in dış sesliğini yapan Nur Subaşı, hayatını kaybetti | Nur Subaşı Kimdir, Kaç Yaşındadır, Neden öldü

MAGAZİN Haberleri

Nur Subaşı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, neden öldü gibi aradıklarınıza bu haberden ulaşabilirsiniz. "İyi bir çocuk olursanız belki Şirinler'i bile görebilirsiniz" sözüyle hafızaları kazınan sanatçı Nur Subaşı hayatını kaybetti.

Nur Subaşı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, neden öldü? ile ilgili merak ettikleriniz burada. Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nur Subaşı'nın hayatını kaybettiği öğrenildi. Devlet Tiyatrolarından yapılan yazılı açıklamada, daha önce zatürre teşhisi koyulan ve tedavi altına alınan Nur Subaşı'nın vefat ettiği ifade edildi.

Nur Subaşı'nın cenazesi yarın 

Şirinler adlı çizgi filmde seslendirme yapan Nur Subaşı, sesiyle pek çok filme de hayat verdi. Emekliliğin ardından yönetmenlik yapmaya devam eden Subaşı için 12 Mart'ta Üsküdar Tekel Sahnesinde tören düzenleneceği ifade edildi. Subaşı'nın cenazesi, aynı gün Üsküdar Şakirin Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından kaldırılacak.

Nur Subaşı kimdir, kaç yaşındadır?

Türk tiyatro oyuncusu ve seslendirme santçısı Nur Subaşı 1942 yılında doğdu. Ankara Devlet Konservatuarı yüksek bölümünü bitirdi. Önce Ankara Devlet Tiyatrosunda görev yaptı. İstanbul Devlet Tiyatrosu 1979 yılında kuruduğunda ilk tayın olanlardan biri oldu. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra pek çok sinema filminde seslendirme yapmıştır.

Subaşı'nın sesi, Şirinler adlı çizgi filmin girişindeki "iyi bir çocuk olursanız belki Şirinleri bile görebilirsiniz" seslendirmesiyle hafızalara kazınmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...