Salih Zülüfoğlu Popstar'a damga vurdu! Popstar Salih kimdir, kaç yaşında?

Düzenleyen:
Salih Zülüfoğlu Popstar'a damga vurdu! Popstar Salih kimdir, kaç yaşında?

MAGAZİN Haberleri

Salih Zülüfoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli gibi merak ettikleriniz haberimizde. Popstat yarışmasında sesi ile herkesi etkileyen Salih Zülüfoğlu 23 yaşında evli ve bir çocuğu var. Peki Salih Zülüfoğlu kim, eşi kim?

Popstar'a damga vuran Salih Zülüfoğlu kimdir? Kanal D ekranlarında yeniden başlayan Popstar yarışmasına dün gece Salih Zülüfoğlu damgasını vurdu. Bülent Ersoy'u bile çok fazla etkileyen ve sanatçının nota kağıtlarını yere atmasını sağlayan Zülüfoğlu hakkında merak edilenler bu haberde. Popstar Salih Zülüfoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında sorgulamaları devam ediyor. Peki Salih Zülüfoğlu eşi kim? İşte Salih Zülüfoğlu hayatı

SALİH ZÜLÜFOĞLU KİMDİR?

Uzun bir aradan sonra ekrana dönen “Popstar 2018” ses yarışmasında 23 yaşında evli ve bir çocuk babası Edirneli Salih Zülüfoğlu, Devlerin Aşkı şarkısını seslendirdi. Zülüfoğlu, 4 jüri üyesinden 100 tam puan alarak yarışmaya hızlı bir giriş yaptı. Ersoy, Zülüfoğlu’na şarkısından sonra övgüler yağdırarak, “Bu iş bu kadar olur. Geçmiş olsun evladım. Muhteşem. Bir icra bu kadar güzel olur. Sizi tebrik ediyorum. Yalnız düzgün okumakla kalmadınız efendim. Artistliğinizi de koydunuz. Tam bir sahne adamı. Ruhlara hitap ettiniz. Seslerin gözüne gözüne bastınız” dedi. 

SALİH ZÜLÜFOĞLU PERFORMANSI DİNLE

Salih Zülüfoğlu Popstar'a damga vurdu! Popstar Salih kimdir, kaç yaşında?

POPSTAR SALİH'TEN DUYGUSAL AÇIKLAMALAR

Yarışma öncesi tanıtım fragmanında kendisinden bahseden Zülüfoğlu, “Ben eskiden okula giderken Popstar’ı izliyordum. Annem sabah okula gideceğim için uyumamı istiyordu. Banyodan çıkarıyordu annem beni, sobamız vardı. Sobanın arkasında titriyordum, Popstar’ı izliyordum. Allah’ım hep dua ediyordum. İnşallah bende böyle sahnelerde olurdum. İnşallah bende böyle şarkılar okurum. İnşallah bende bir gün ünlü olurum. Bende şimdi Popstar sahnesinde olacağım” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...