HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Survivor İpek Kaza Geçirdi | Survivor İpek Yaşar Kimdir, Son Durum Nasıl?

Düzenleyen: /
Survivor İpek Kaza Geçirdi | Survivor İpek Yaşar Kimdir, Son Durum Nasıl?
Survivor İpek, İpek Yaşar Kimdir, İpek Yaşar Son Durumu, Survivor İpek İyi Mi, Haber

MAGAZİN Haberleri

Survivor İpek kaza geçirdi. Oyun esnasında yüzü yere çarpan İpek Yaşar'ın son durumu nasıl? Survivor İpek iyi mi, ne oldu? İşte İpek Yaşar hakkında merak edilenler

Survivor İpek'in son durumu nasıl? İpek Yaşar oyun esnasında kaza geçirerek kanlar içinde hastaneye kaldırıldı. Survivor'dan elenen isim İpek oldu. Peki İpek Yaşar kimdir, durumu nasıl, iyi olacak mı? Survivor 2018'in bu akşam ekrana gelecek olan 28. bölümünün tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda İpek Yaşar'ın feci bir sakatlık yaşadığı gözüküyor. İşte İpek Yaşar hakkında merak edilenler

İPEK YAŞAR SON DURUMU NASIL?

Survivor'ın yeni bölümünde, gönüllülerde eleme adayı olan İpek Yaşar, ödül oyunu sırasında yüzünü sert şekilde çarparak korkunç bir kaza geçiriyor.

SURVİVOR TANITIMI İZLE

AMBULANSLA GÖTÜRDÜLER

Survivor doktoru Metin Kuş'un müdahale ettiği İpek ambulansla hastaneye kaldırılıyor. Survivor'da aynı zamanda elenme potasında da olan İpek'in sağlık durumu yeni bölümde ortaya çıkacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...