HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Survivor İpek Yaşar Elendi Mi? İpek Yaşar Kimdir, Nereli, kaç yaşında?

Düzenleyen: /
Survivor İpek Yaşar Elendi Mi? İpek Yaşar Kimdir, Nereli, kaç yaşında?
Survivor İpek Elendi Mi, Survivor İpek Kimdir, Survivor İpek Hayatı, Survivor İpek Son Durumu, Haber

MAGAZİN Haberleri

Survivor İpek Yaşar elendi mi? Survivor'da elema adayı olarak belirlenen İpek Yaşar kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor İpek son bölümde kötü bir şekilde yaralanmıştı. Survivor'da bu hafta elenen isim İpek oldu. Peki Survivor İpek elendi mi, elenecek mi?

Survivor İpek elendi mi? TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu gönüllüler takımı kazandı. Survivor'da bu hafta adaya veda eden isim İpek oldu. Gönüllüler takımında İpek Yaşar'ın da adı çıktı. Peki İpek Yaşar elendi mi? Survivor'da performansı ile dikkat çeken İpek Yaşar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor'da elenen isim, Survivor sms sonuçları ve Survivor İpek hakkında merak edilenler burada.

SURVİVOR İPEK ELENDİ Mİ?

Eleme adayı olarak belirlenen İpek Yaşar, Survivor 2018’e yakın bir zaman önce diskalifiye olan Gamze Aksu’nun yerine katılmıştı. Adaya yeni adapte olan yarışmacı İpek Yaşar şimdiye kadar parkurlarda başarılı bir performans sergileyemedi. Survivor'da bu hafta adaya veda eden isim İpek oldu. İşte Survivor eleme adayı olan İpek Yaşar kimdir, kaç yaşında? 

Survivor İpek Yaşar Elendi Mi? İpek Yaşar Kimdir, Nereli, kaç yaşında?

SURVİVOR İPEK YAŞAR KİMDİR?

İpek Yaşar 27 yaşındadır. Hukuk Fakültesi mezunudur. Aynı zamanda Galatasaray A Takımı'nda forma giymiş milli su topu oyuncusudur. Aynı zamanda atlet olan İpek, crossfit hocalığı yapıyor. CrossFit sporcusu olan İpek Yaşar Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Daha sonra yüksek lisans yapan İpek Yaşar başarılı bir avukat adayıdır.
Survivor İpek Yaşar Elendi Mi? İpek Yaşar Kimdir, Nereli, kaç yaşında?
Crossfit Balaban'da koç olarak çalışan İpek Yaşar aynı zamanda Galatasaray su sporu takımında da uluslar arası bir oyuncudur. İpek Yaşar spor kariyeri ile ön planda olmayı çok sevmektedir.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...