Şöhretin kapısını araladı

Şöhretin kapısını araladı

MAGAZİN Haberleri

Antalya’da, ünlü Hollywood yıldızı Jason Statham’a benzetilen ve “Yerli Jason” olarak tanınan otomobil tamircisi İsmail Yıldırım, 6 Nisan’da vizyona girecek bir filmde rol alarak, oyuncu olma hayalini gerçekleştirmek için ilk adımı attı.

“Karımı Gördünüz mü?” isimli filmde küçük bir rol alan Yıldırım, bir film setinde yer almanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Filmin kadrosuna bir tesadüf eseri dahil olduğunu belirten Yıldırım, “Filmin başrol oyuncularından Peker Açıkalın, bir restoranda Jason Statham’a benzerliğimi fark etti ve filminde oynamamı teklif etti” dedi. En büyük hayalinin Jason ile bir araya gelmek olduğunu dile getiren Yıldırım, “Şu an onun yanına gitme imkânım yok ama ülkemize gelirse tanışmayı çok istiyorum. Belki ileride aynı filmde rol alırız” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...