HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kenan İmirzalıoğlu ve Eşi Sinem Kobal'ı mekana sokmadılar

Düzenleyen:
Kenan İmirzalıoğlu ve Eşi Sinem Kobal'ı mekana sokmadılar
Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Haber

MAGAZİN Haberleri

Reşitpaşa'da lüks bir mekana yemek yemeye giden Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal, rezervasyon yaptırmadıkları gerekçesiyle kapıdan geri çevrildi.

Türkiye'nin en ünlü jönlerinden Kenan İmirzalıoğlu ile eşi Sinem Kobal, önceki akşam gittikleri mekana "Yer yok" denilerek alınmadı. Takvim'in haberine göre, sanat dünyasının en popüler çiftlerinden Sinem Kobal ile eşi Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz hafta yaşadıkları bir olayla şöhretin her kapıyı açamayacağını tecrübe etti. Akşam yemeği için Reşitpaşa'daki lüks bir mekana giden ünlü çift, iddiaya göre rezervasyonları olmadığı için kapıda kaldı.

"ÜÇ KERE DE GELSENİZ, BEŞ KERE DE GELSENİZ..."

Lüks restorana giremediği için bozulan yakışıklı oyuncu, bir daha böyle bir şey yaşamak istemediğini mekan yetkilisine iletince aldığı cevapla şoke oldu.

"İkinci kez geldiğimde böyle bir şey yaşamak istemiyorum" diyerek tepkisini gösteren İmirzalıoğlu'na restoran yetkilisinin "Üç kere de gelseniz, beş kere de gelseniz rezervasyonunuz olmadığı sürece içeri giremezsiniz efendim" dediği öğrenildi.

NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDILAR

Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmayan Türkiye'nin en ünlü jönlerinden Kenan İmirzalıoğlu'nun aynı mekana gidip gitmeyeceği ise merak ediliyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...