Magazin - Magazin
16 saat 43 dakika önce

Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi Yunus Emre’nin eşini hedef aldı! Beria Özden’den cevap gecikmedi: Günah geçişi başka birini bulun

Bebeğini kaybeden Beria Özden, Survivor All Star’da mücadele eden eşi Yunus Emre’yi “Ceza yapma, Aleyna’dan uzak dur” diyerek uyardı. Yeni bölüm fragmanında ise kızının sinir krizi geçirdiğini gören Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi fena patladı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Zuhal Kalaycıoğlu, “Türkiye’nin yüzde 70’ini kandıramadın. Tarih, doktor ve hastane raporunla gebeliğin sonlandığı dökümanları rica edelim” sözleriyle Beria Özden’e yüklendi, Özden’den cevap gecikmedi.
Magazin - Magazin
17 saat 26 dakika önce

Onları hiç böyle görmediniz! Ünlüler yapay zeka ile şişmanladı

Yapay zeka teknolojisinden ünlüler de nasibini aldı. Televizyon ekranlarından tanıdığımız birçok ünlü isim ‘yapay zeka’ ile aşırı kilolu hale getirildi. O fotoğraflara sosyal medyada yorum yağdı.
 - Çocuk yıldızdan zamansız veda! Hayatını kaybetti
18 saat 13 dakika önce

Çocuk yıldızdan zamansız veda! Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti

2000’li yılların başında popüler dizilerde yer alan çocuk oyuncu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören Göksu, 33 yaşında vefat etti.
 - Lüks villasının kirası ağızları açık bıraktı
18 saat 42 dakika önce

Gökçe Bahadır'ın boğaz manzaralı lüks villasının kirası ağızları açık bıraktı

Oyuncu Gökçe Bahadır ile eşi Emir Ersoy’un Etiler’de yaşadıkları evin kirası dudak uçuklattı. Çiftin oturdukları boğaz manzaralı lüks eve aylık 270 bin TL ödedikleri ortaya çıktı.
 - 200 TL ile hazırladığı menü herkesi şaşırttı
19 saat 17 dakika önce

'Yerli John Wick' Ömer Aslan iftar alışverişi yaptı, 200 TL’ye aldıkları herkesi şaşırttı

Ünlü oyuncu John Wick’e olan benzerliğiyle dikkat çeken ve Konya’da beden eğitimi öğretmenliği yapan Ömer Aslan son paylaşımıyla gündem oldu. 200 TL ile iftar alışverişine çıkan ve iki kişilik bir menü hazırlayan Aslan’ın videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Magazin - Magazin
23 saat 9 dakika önce

Survivor Ogeday yarışmayı bıraktı mı? “Psikolojik anlamda kötü hissediyorum” diyerek kararını açıkladı

Survivor All Star’da olaylar durulmuyor. Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada “Mavi takımda bir problem daha var, O problem de Ogeday” demişti. Bu açıklamadan sonra “Ogeday yarışmadan çekildi mi, bıraktı mı?” sorularının cevabı merak konusu oldu. Dün akşam yayınlanan bölümde mavi takım için acil durum konseyi toplandı. Gecenin sonunda Ogeday, Survivor için kararını verdi.
 - 5 milyon TL'lik soruyu açtırmaya hak kazandı
23 saat 51 dakika önce

Milyoner’de Kenan İmirzalıoğlu 5 milyonluk soruya ulaşan yarışmacıyı ‘tüylerim diken diken oldu’ diyerek tebrik etti

ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster’de dün akşam tarihi bir gece yaşandı. Yarışmaya katılan 19 yaşındaki Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Berk Göktaş, performansıyla alkış topladı. 1 milyonluk soruyu doğru bilen yarışmacı 5 milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandı.
 - Grup Laçin'den üzen haber
17 Mart 2024 - 17:02

Grup Laçin'den üzen haber! Şeref Baldemir hayatını kaybetti

90'lı yılların sevilen grupları arasında yer alan ve 'Bekar Gezelim' şarkısıyla ünlenen Grup Laçin'den üzen haber geldi. Grup üyelerinden Şeref Baldemir hayatını kaybetti.
 - Yunus Emre acı haberi telefonda aldı, ağlamaktan konuşamadı
17 Mart 2024 - 10:36

Babalık sevinci yarıda kaldı, acı haberi telefonda öğrendi! Yunus Emre ağlamaktan konuşamadı

Survivor'ın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Yunus Emre, geçtiğimiz günlerde baba olacağı haberini almıştı. Sosyal medyada bebeğini kaybettiğini açıklayan Beria Özden, acı haberi Yunus Emre'ye verdi. Fragmandaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.
Magazin - Magazin
16 Mart 2024 - 16:57

Bahar dizisinin başrolü için Demet Evgar’dan önce başka oyuncuya teklif götürüldüğü ortaya çıktı

Show TV ekranlarında yayınlanan Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak ve Hatice Aslan’ın başrollerinde yer aldığı Bahar’da ‘Bahar’ rolü için Demet Evgar’dan önce Gupse Özay’a teklif götürüldüğü ortaya çıktı.
 - Üçüncü çocuk açıklaması: Fenalık geçiririm
16 Mart 2024 - 16:25

Hazal Kaya’dan üçüncü çocuk açıklaması! ‘Fenalık geçiririm’

Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren Hazal Kaya’ya katıldığı bir programda üçüncü çocuğu düşünüp düşünmedikleri soruldu. Kaya, bu soruya direkt olarak ‘Hayır’ diye cevap verdi ve sebebini de açıkladı.
 - 'Sanatçı Nesrin Sipahi öldü' haberlerine açıklama
16 Mart 2024 - 14:22

'Usta sanatçı Nesrin Sipahi öldü' haberlerine açıklama geldi

‘Yaşa Fenerbahçe’ marşının unutulmaz yorumcusu Nesrin Sipahi hakkında sosyal medyada ‘öldü’ iddiaları gündeme gelmişti. Konuyla ilgili Onur Akay açıklama yaptı.
 - Kayra Şenocak, Kızılcık Şerbeti’ne veda etti
16 Mart 2024 - 13:54

Kayra Şenocak, Kızılcık Şerbeti’ne veda etti: Hoşça kal Ertuğrul İslamoğlu

Kızılcık Şerbeti’nde Ertuğrul karakteriyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Kayra Şenocak, diziden ayrıldı. Şenocak, sosyal medyadan yayınladığı veda mesajında “Doldurdum yine heybemi gidiyorum… Bana eşlik eden tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Magazin - Magazin
16 Mart 2024 - 10:49

Survivor All Star’a veda eden Pınar Saka’dan ilk paylaşım! ‘Bir lafa bakarım laf mı diye…’

Survivor All Star’da Sema Aydemir ile yaşadığı fiziksel temaslı kavga sonucu eleştiri yağmuruna tutulan Pınar Saka, son düelloda elendi. Sevilen yarışmaya veda eden Saka, sosyal medyadan ilk paylaşımını yaptı.
Magazin - Magazin
16 Mart 2024 - 10:13

8 yıllık eşinden boşanmıştı! Ceyda Düvenci gönlünü Güçlü Mete'ye kaptırdı

Geçtiğimiz sene Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran Ceyda Düvenci, yeni bir birlikteliğe yelken açtı. İki çocuk annesi Düvenci, gönlünü radyo programcısı Güçlü Mete’ye kaptırdı.
 - Usta oyuncudan sevindiren haber...
16 Mart 2024 - 09:37

Beyin kanaması geçiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen hastaneden taburcu oldu

26 Ocak’ta bilinç bulanıklığı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Settar Tanrıöğen, rol aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Uzun süredir hastanede tedavi gören usta oyuncunun taburcu olduğu öğrenildi.
 - Mehmet Ali Erbil'den "Survivor'da kurgu var" iddiası
16 Mart 2024 - 07:39

Mehmet Ali Erbil arkadaki yarışmacıya dikkat çekti, 'kurgu' iddiası gündeme oturdu! Gözler Acun Ilıcalı'da

Survivor All Star 2024'te baba olacağını öğrenen Yunus Emre'nin mutluluğu kısa sürdü, eşi Beria Özden gebeliğinin sonlandığını duyurdu. Mehmet Ali Erbil, katıldığı programda yarışmacıların müjdeyi aldığı anda verdiği tepkilere dikkat çekti ve gözden kaçan bir detayı açıkladı.
 - Kardeşi ortaya çıktı! Meğer o da oyuncuymuş
15 Mart 2024 - 15:56

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi ortaya çıktı! Meğer o da oyuncuymuş

Show TV’nin yeni dizisi Bahar’ın başrol oyuncusu Demet Evgar, performansıyla adından söz ettiriyor. Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da yakından takip edilen Evgar’ın kendisi gibi oyuncu bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı. İkili meğer yıllar önce aynı dizide rol almış.
Magazin - Magazin
15 Mart 2024 - 15:21

Necla Karahalil’e Cem Yılmaz sorusu! Paylaştığı fotoğrafla cevap verdi

Komedyen Cem Yılmaz ile Necla Karahalil’in kısa bir süre önce birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Pilates eğitmenliği yapan Karahalil, sosyal medyada takipçilerinin sorularını cevapladı, Yılmaz ile ilgili sorulan soruyu da es geçmedi.
 - Evinin kapılarını açtı! Görenler hayran kaldı
15 Mart 2024 - 14:39

Rahmi Koç, Miami’deki lüks evinin kapılarını açtı! Görenler hayran kaldı

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Miami'deki muhteşem evinin kapılarını yakın arkadaşı ve emlakçı Nurdan Yıldırım’a açtı. Koç’un evinden kareler sosyal medyada gündem oldu.
 - Netflix tarih verdi: Kuş Uçuşu’nun 3. sezonu geliyor
15 Mart 2024 - 13:59

Netflix tarih verdi: Kuş Uçuşu’nun 3. sezonu geliyor!

Netflix’in yerli yapımlarından Kuş Uçuşu’nun 3. sezon yayın tarihi belli oldu. İlk iki sezonuyla beğeni toplayan ve başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol’un yer aldığı dizi 11 Nisan’da geri dönüyor.
Sona Git