Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yemekteyiz yarışmacısı Esma'dan şok üstüne şok

Düzenleyen:
Yemekteyiz yarışmacısı Esma'dan şok üstüne şok

MAGAZİN Haberleri

Ekranların fenomen yarışma programı Yemekteyiz'de ilginç diyalog çok konuşuldu. Yemekteyiz yarışmacısı, 'zeki insanlarda iki lob vardır derler' sözüne 'o zaman bende 5 lob' var diyerek cevap vermişti. Kendi gününde yarışırken yaptıklarıda izleyenleri ve Onur beyi şoke etti.

Esma Hanım, Yemekteyiz tarihine geçecek  bir olaya daha imza attı. Alışveriş sırasında çamaşır suyu, yüzey temizleyici ve bunların yanı sıra çamaşır deterjanı aldı. Onur Büyüktopçu alışveriş torbalarından çıkan bu ürenler karşısında şaşkına döndü. Yemekteyiz dış sesi ise Esma Hanım Yemekteyiz tarihine geçecek dedi.

Yemekteyiz yarışmacısı Esma 'yemek yerim hak yemem' sloganı ile yarışmaya damga vurdu. Panik halleri ve daha önce yaşanan ilginç beyin lobları tartışması ile adından söz ettirdi. Yarışmacı yemeklerini yaparken baştan sona kadar ağladı. Kendi evinde olmadığı arkadaşının evinde olduğu için aradığı eşyaları bulamadığını programda yemek yapmanı zor olduğunu gözyaşları içinde  dile getirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...