HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

EDHO 100. Yeni bölüm izle | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son Bölüm İzle

Düzenleyen: /
EDHO 100. Yeni bölüm izle | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son Bölüm İzle
EDHO 100. Yeni Bölüm İzle, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm İzle, EDHO, Haber

MAGAZİN Haberleri

EDHO 100. bölüm izle, EDHO yeni bölüm izle, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle gibi detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi EDHO'nun yeni bölümünde heyecan yine zirveye tırmanacak. EDHO 100 Bölüm ve EDHO son bölümü haberimizin detaylarından izleyebilirisiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 100. bölüm izle ve EDHO son bölüm izle ile ilgili aradıklarınıza buradan ulaşabilirsiniz. ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 100. yeni bölüm izlemek isteyenler bu habere bakabilir. EDHO yeni bölümü ile yine nefesleri kesti. EDHO'nun son bölümünü kaçıranlar, ''EDHO son bölüm tek part izle, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm izle, EDHO son bölüm izle'' gibi detayları aranırken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 99. bölümünü izleyenler ise, ''Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 100. bölüm izle, EDHO yeni bölüm fragmanı izle, EDHO 100. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, EDHO yeni bölümde neler olacak'' gibi sorulara cevap arıyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 99. bölümü ve 100. bölüm fragmanı ile ilgili aradıklarınız haberimizde.

EDHO SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM: ORTALIK KIZIŞIYOR

Kimsesiz Yaşar'ın uzun zaman sonra karşısına çıkan gizli sevdası, dikkatsizce hareket etmesine ve sonucunda Reşit'in ağına düşmesine sebep olmuştur. Hızır Çakırbeyli eski dostuna olanları yeni düşmanına ödetmeye kararlıdır. Olanlardan sonra Reşit'i bir kez daha mekanında ağırlayan Hızır, eski olumlu tavrının aksine artık alenen hasım olduklarını vurgular. Reşit de bu karşılamaya cevaben küçümsediği Çakırbeylilere tehditler yağdırır. Artık sıranın kendilerinde olduğunu bilen Hakkı ise canını kurtarmak için Ekrem'den derhal etkili bir plan yapmasını ister. Eski hasımlarını da unutmayan Hızır kendinden beklendiği gibi masadaki ölümler için hazırlık yapmaktadır. Kural kuraldır. Masada oturan masada ölecektir. Kalp doktoru Derya'nın eve gelmesiyle ortaya çıkan durumlar, Çakırbeyli ailesini Meryem'in hasta olduğu gerçeğine de yakınlaştırır. Her yerde gözü kulağı olan Hayriye Ana, Derya'nın kadın doğum uzmanı olmadığını bildiğinden, yakaladığı ipin ucunu düğümü çözene kadar bırakmamaya kararlıdır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...