Diriliş Ertuğrul'da Osman Bey müjdesi

Düzenleyen:
Diriliş Ertuğrul'da Osman Bey müjdesi

MAGAZİN Haberleri

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da sürprizler art arda geliyor. Dizinin yayınlanan 116. Bölüm ikinci tanıtımında Ertuğrul Bey'in oğlu Osman Bey'in doğumu müjdeleniyor.

Yapımcılığını ve Senaristliğini Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı fenomen dizinin 116. Bölüm İkinci tanıtımı yayınlandı. İlk fragmanda Moğolların dönüşü ile ilgili ipuçları verilirken, yayınlanan ikinci tanıtımda ise Osman Bey'in doğumu müjdeleniyor. Ertuğrul Bey'in oğlu Osman'ı ''Ey oğul, bey oğul, kutlu oğul! Tek kılavuzun, Kuran-ı Kerim ve adı görklü Peygamber Efendimizin sünneti olsun.'' sözleriyle kucağına aldığı görüntülerin yayınlandığı fragman paylaşıldığı andan itibaren on binlerce paylaşım alarak milyonlarca kez görüntülendi. Sosyal medyada gündem olan fragman dizinin fanatiklerini heyecanlandırdı. 

Diriliş Ertuğrul heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...