Çocuklar Duymasın'da bir olay daha

Düzenleyen:
Çocuklar Duymasın'da bir olay daha

MAGAZİN Haberleri

Çocuklar Duymasın 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümünde, Haluk ve Meltem’in eve aldığı robot hizmetçi, ortalığı karıştırıyor.

Çocuklar Duymasın dizisinin 6 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümüne robot hizmetçi damga vuracak.

Dizi izleyicileri Haluk ile robotun selamlaşmasına fena takıldı.

Robot eve girerken, ‘Selamünaleyküm’ dedi. Haluk da ‘Aleykümselam’ diyerek yanıt verdi. İşte bu sahne izleyicilerin çok hoşuna gitti.

İşte dizinin 39. bölümünde yaşanacaklar:

Meltem ve Haluk eve robot hizmetçi alırlar. Ev işlerine el atan robot, özellikle Hüseyin’i çok öfkelendirir. Emine’nin işsiz kalacağını düşünen Hüseyin, ekürisi Şükrü ile robota karşı savaş açar. Haluk ise, bir taş fırın erkeği olarak robot ile çok anlaşamamaktadır.

Halukların şirketinde ilk yardım eğitimi verilmektedir. Haluk bu eğitimi çok önemsemektedir. Bu yüzden herkesin katılımını sağlar. Özellikle Zero Tuna çok heyecanlanır. İlkyardım eğitiminin önemi ise, yaşanan talihsiz bir olayda ortaya çıkar.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...