Survivor'da Kim elendi, kim gitti? | 7 Mayıs survivor elenen İsim Kim? (Adaya Kim Veda Etti)

Düzenleyen:
Survivor'da Kim elendi, kim gitti? | 7 Mayıs survivor elenen İsim Kim? (Adaya Kim Veda Etti)

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da kim elendi? Kim Gitti? Survivor'da elenen isim kim aramaları sürerken dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Survivor'da kim elendi, adaya kim veda etti ile ilgili aradıklarınız burada. Ünlüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesinin ardından ikinci dokunulmazlık oynandı. Peki eleme adayları kimler? Survivor'da kim gitti, elenen isim kim? İşte Survivor dokunulmazlık oyunu, Survivor kim elendi? Survivor 7 mayıs 2018 eleme...

Survivor kim elendi, kim gitti? sorusuna cevap aranırken bu akşam (7Mayıs 2018) belli olacak. Survivor'da heyecanlı dakikalar yaşandı. Survivor izleyenler, Survivor'da kim gitti, Adaya kim veda etti, Survivor elenen isim kim, gibi sorulara cevap arıyor. Elif, Merve ve Turabi'nin potada olduğu eleme gecesinde yine heyecan doruktaydı. Peki Elif mi elendi, Merve mi elendi yoksa Turabi mi elendi? Adaya hangisi veda etti? Her bölümde gerilim, stres ve hırs daha da artıyor. Survivor 64. yeni bölüme Turabi'nin sözleri damga vurdu. Survivor'da elenen isim kim 2018? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor'da kim elendi? Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunu için yine nefesler kesildi. Gönüllüleri de potaya sokmak isteyen ünlüler, bu akşam kıyasıya mücadele etti. Survivor'da elenen isim Elif oldu. Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor izle....Survivor hakkında tüm merak ettiklerinizi "Survivor'da kim elendi? Kim gitti? Survivor'da Elenen İsim KİM? Survivor Eleme (7 Mayıs)" başlıklı haberimizden öğrenebilirsiniz.

Survivor'da elenen isim - TIKLA

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Survivor'da 6 Mayıs 2018 dokunulmazlık oyununu kazanan takımdan bu akşam 2 isim daha çıktı. Peki Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kimler? 6 Mayıs 2018 dokunulmazlık oyunu sonuçları burada.

Survivor'da Kim elendi, kim gitti? | 7 Mayıs survivor elenen İsim Kim? (Adaya Kim Veda Etti)

HAFTANIN İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor 2018'in 63. bölümünde takımlar haftanın ikinci dokunulmazlık için mücadele etti. Acun Ilıcalı'nın sunduğu oyuna Ünlüler takımı iyi başladı. Ünlüler oyunda skoru 7-4'e kadar getirmeyi başardı. Ancak toparlanan Gönüllüler önce dengeyi sağladı ardından ise öne geçti. Dokunulmazlıktaki son oyunda ise Damla ve Merve mücadele etti. Damla takımının üst üste 6. sayısını kazanmayı başardı. 7-4 geriden gelen Gönüllüler oyunu 10-7'lik skorla kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dün akşam yapılan konseyde ise Turabi'nin ismi çıktı. Bu akşam açıklanacak sms sonuçlarına göre Merve, Elif ve Turabi arasından bir kişi yarışmaya veda edecek.

 

Survivor 64. bölüme Turabi damga vuruyor
Survivor 64. bölümde Turabi'nin geri dönmesi ile gerginlik yine başlıyor. Kendine hakim olamayan Turabi yine tartışma çıkarıyor. Turabi, dokunulmazlık oyununu kaybetmenin siniriyle yine iddialı sözler söyledi. "Son dokunulmazlığı kazanıp, kendilerini ;Survivor'ın hakimi sandılar, ama şimdi karşılarına çıkıp bu dokunulmazlık oyununu kazanıp hakimiyetlerine bir son vermemiz lazım sözlerini sarf etti. Oyun esnasında Adem ile Yağmur arasında 'Terbiye' diyalogu yaşandı.

 

SURVİVOR İZLE- TIKLA

Survivor'da eleme adayları kimler?
Survivor 63.bölümünde dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetti. Ünlüler takımı Survivor'da eleme adayları olarak iki kişinin ismini verdi. Peki ünlüler hangi yarışmacıların ismini verdi? Ünlüler takımın eleme adayları kim? Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında oylamalarını gerçekleştirdi. Turabi, aynı takımda olmamalarına rağmen Hakan ve Anıl'ın ismini eleme adayı olarak yazarak herkesi şaşırttı. Ünlüler takımının yaptığı oylamada, Elif 4 oyla ilk gitme adayı oldu. Elif, "Umarım bir sonraki dokunulmazlık oyununu biz kazanırız ve karşıma bizim takımdan üçüncü bir aday çıkmaz" dedi. İkinci dokunulmazlık oyununda Ünlüler kaybetti. Üçüncü aday Turabi oldu.

Mustafa Kemal, "Eminim diğer oyunu biz kazanıcağız ve karşı takımdan birisi elenecek. Ben şimdi sırf söylemek zorunda olduğum için söyleyeceğim, lütfen beni affetsin. Ben Merve diyeceğim" sözlerini sarf ederek ikinci eleme adayının Merve olduğunu açıkladı.

Bu durumda ünlüler takımında iki isim belirlenmiş oldu. İkinci dokunulmazlık oyununun da ünlüler takımı tarafından kaybedilmesi halinde, ünlüler takımından bir kişinin adaya veda etmesi netlik kazanacak.

Survivor'da Kim elendi, kim gitti? | 7 Mayıs survivor elenen İsim Kim? (Adaya Kim Veda Etti)

BARAKA OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dün akşam yapılan baraka oyununda kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu. Bu haftayı rahat yataklarında geçirecek olan Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununa odaklandılar.

Survivor Eleme Adayları Kimler?

MOR ODA ÖDÜLÜ ÜNLÜLER TAKIMININ OLDU!

Dün akşam yapılan oyun sonrasında gülen taraf Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı oyunu kazanarak Mor odanının tadını çıkardılar.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...