Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alişan'ın ilk paylaşımı bu oldu!

Düzenleyen:
Alişan'ın ilk paylaşımı bu oldu!

MAGAZİN Haberleri

Önceki gün Buse Varol'la dünyaevine giren Alişan, düğünden sonra yaptığı ilk paylaşımda nikah şahitliğini yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

2 sene önce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen resepsiyona katılan Alişan, gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 6 ay içinde evleneceğinin sözünü vermişti.

SÖZÜNÜ TUTTU

Geçte olsa verdiği sözü tutan Alişan, nikah şahitliği için Recep Tayyip Erdoğan'ı davet etti. Çifttin şahitliğini yapan Erdoğan, evlilik cüzdanını Buse Varol'a teslim etti.

"ŞAHİDİMİZ OLMANIZ BİZİ GURURLANDIRDI"

Düğün telaşının ardından Instagram hesabından Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Buse Varol'un olduğu fotoğrafı paylaşan Alişan altına şu notu düştü: "Seçim arefesinde, birçok sorunla uğraşırken,neredeyse uyumadan milleti için çalışan Sn Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan. O koşuşturma içinde bizlere vakit ayırıp, nikah şahidimiz olmanız bizi inanılmaz gururlandırdı ve sevindirdi... Size kendim ve ailem adına çok teşekkür ediyorum. Ve her zaman yanınızdayım."

Alişan'ın ilk paylaşımı bu oldu!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...