Acun Ilıcalı yazlığını satıyor

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı yazlığını satıyor

MAGAZİN Haberleri

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın Alaçatı'daki yazlığını satışa çıkarttığı öğrenildi.

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde, Acun Ilıcalı'nın yazlığını satışa çıkardığını duyurdu. Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'nın dekore ettiği yazlığı, Ilıcalı'nın, 7 milyon Euro'ya satışa çıkardığını belirten Cankurt, "Artık çok sevdiği Alaçatı'da başka bir yazlık mı yaptırıyor yoksa Çeşme ile irtibatı koparmaya mı karar verdi bilmiyorum" diye belirtti. Cankurt, Acun için, "Ortaköy'de 18 milyon dolara bir villa satın aldığı kulağıma geldi" diye de ifade etti.

Cankurt'un yazısı şu şekilde:

-"Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın Alaçatı'da arsa alıp kendi keyfine göre yaptırdığı, eşi Şeyma Subaşı'nın da dekore ettiği dillere destan yazlığını 7 milyon Euro'ya satılığa çıkardığını öğrendim. Ilıcalı iki yıl önce 8 milyon lira masraf yaptığı konuşulan ve geçen yaz birçok arkadaşını ağırladığı bu çok özel yazlığını neden satılığa çıkardı bilemedim. Artık çok sevdiği Alaçatı'da başka bir yazlık mı yaptırıyor yoksa Çeşme ile irtibatı koparmaya mı karar verdi bilmiyorum. Bu arada Alaçatı'daki yazlığını satılığa çıkaran Ilıcalı'nın, Ortaköy'de 18 milyon dolara bir villa satın aldığı kulağıma geldi. Eşi Şeyma Subaşı, bugünlerde Ortaköy'deki Boğaz'a nazır bu villanın dekorasyonuyla uğraşıyormuş. Güle güle otursunlar…

Acun Ilıcalı vaktinin büyük kısmını özel jetinde Survivor için Dominik'e gidip gelirken yolda geçiriyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...