Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Reytinglerde düşüşe geçen Çukur'dan flaş gelişme! Efsane isim geri dönüyor

Düzenleyen:
Reytinglerde düşüşe geçen Çukur'dan flaş gelişme! Efsane isim geri dönüyor

MAGAZİN Haberleri

Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. Son zamanlarda reytinglerde düşüş yaşayan dizi reytingleri yükseltmek için yeni bir yöntem daha deniyor.

Çukur dizisinin reytingleri düşmeye başladı.

Düşüşleri yükseltmek isteyen dizi de yeni bir gelişme yaşandı.

Efsane karakter geri dönüyor...

Show TV'de yayınlanan 'Çukur`da 'beyefendi' karakterini canlandıran ve geçtiğimiz günlerde fenomen yapıma veda ettiği haberleriyle gündeme gelen usta oyuncu Burak Sergen`in dönüş sinyali, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Mesut Ya'`ın, "Beyefendi Dönüyor mu?" başlıklı yazısı şöyle:

"Çukur (Show TV) dizisinde `beyefendi` karakterini oynayan Burak Sergen`le lafladık. Karakterin ölümünü biraz havada bulduğumu söyledim.

Burak Sergen, o müstehzi gülüşü dudağının kenarına yapıştırarak, `Belki de bir sondan bahsetmemeliyiz` dedi.

"TERS KÖŞEYE YATIRMAYA DEVAM EDECEK"Vallahi şimdi ben bu açıklamadan hareketle ne fanteziler çıkartırım, bilemiyorum. Ama belli ki yeni sezona gümbür gümbür giriş vizesi alan Çukur her bölümde yaptığı gibi gelecek bölümlerde de seyirciyi ters köşeye yatırmaya devam edecek. Dur bakalım hayırlısı."

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...