Star TV'de herkesin izlediği gözde dizi hakkında bomba karar

Düzenleyen:
Star TV'de herkesin izlediği gözde dizi hakkında bomba karar

MAGAZİN Haberleri

Star Tv'nin bomba dizisi hakkında flaş bir karar verildi. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı final mi yapıyor soruları devam ediyor. Reytinglerde üst sıralarda yer almasına rağmen biteceği konuşuluyor.

Star Tv'nin bomba dizisi hakkında flaş bir karar verildi. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı final mi yapıyor soruları devam ediyor. Reytinglerde üst sıralarda yer almasına rağmen biteceği konuşuluyor.

Star Tv'de yayınlanan Fazilet hanım ve Kızları, İstanbullu Gelin, Jet Sosyete Cuma cumartesi pazar gününü kapattı ve en çok izlenenler arasına girdi.

Peki Star Tv neden hala final yaptırıyor? İşte Star Tv'nin final yaptırmak istediği dizi... Siz de çok şaşıracaksınız

İSTANBULLU GELİN ASKIDA

Sevilen dizi İstanbullu Gelin'in bu sezon sonunda final yapacağını dair iddialar ortalıkta kol geziyor. Özellikle Berkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu'nun diziden çıkmasının ardından final iddiaları daha çok güçlendi.

Star TV ekranlarında büyük umutlarla başlayan Jet Sosyete, bekleneni veremedi. Son bölümü yayınlanmayan ve Gülse Birsel'in yetişmediğini açıkladığı Jet Sosyete'nin akıbeti muallak. Peki Jet sosyete final mi yapacak?

Reyting rekorları kıran Fazilet Hanım final yapıyor

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre birçok dizideki gibi senaryo hataları nedeniyle final kararı alınan Fazilet Hanım ve Kızları dizi setinde büyük bir burukluk var…

Dizinin final bölümünün çekimleri de başlayacak ve oyuncular son kez sette bir araya gelecek…

Alp Navruz, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Afra Saraçoğlu gibi genç isimlerin öne çıkmasını sağlayan dizide Nazan Kesal, Mahir Günşıray ve Tolga Güleç gibi iddialı isimler yer aldı. Dizi uzun süre reytinglerde kabul edilebilir seviyenin üzerinde seyretti. Hatta bir sezon daha yayınlanma ihtimali çok kuvvetliydi…

Ancak Hazan-Sinan-Yağız üçgenindeki kurgular ve dizinin yan karakterlerinin hikayelerinin zayıflaması finale giden en önemli sebeplerden oldular. İzleyicilerin son haftalarda ilgisini iyice kaybettiği Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin nasıl bir finalle veda edeceği de herkesin merak konusu.. Peki dizinin 26 Mayıs Cumartesi günü ekrana gelecek olan 48. bölümünde neler olacak?

48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicilerin ise diziye yönelik tepkilerinin daha da şiddetlendiğini gözlemliyoruz. “Bitsin rruh bozucu dizi… Sinan karakteri berbat. Senaristler şaşırmız. En güzeli seyretmemek. Dilerim hemen biter” şeklinde bir mesaj yazan okuyucu tepkisini en üst perdeden ifade ediyor.

Seln ile Sinan’ın depresif manyaklıklarından, Yasemin bile sevimli gelmeye başladı. Biz Yağız – Hazan sahneleri görmek istiyoruz” mesajını yazan bir izleyici ise senariste mesaj yollamakta.

“Senarist kafayı yemiş. Korku filmine hoş geldiniz. Diziyi bırakıyorum, artık size iyi seyirler. Kendi sağlığım daha önemli” mesajını yazan bir izleyici ise diziden rahatsızlığını ortaya koymakta…

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...