HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Star TV, Kanal D, Fox TV ve Puhu TV'den final kararı!

Düzenleyen: /
Star TV, Kanal D, Fox TV ve Puhu TV'den final kararı!
Star TV, Kanal D, Fox TV, Puhu TV, Adı Zehra, Dip, Siyah Beyaz Aşk, Fazilet Hanım Ve Kızları, Haber

MAGAZİN Haberleri

Fox TV ekranlarında yayınlanan ''Adı Zehra'' dizisi, flaş bir kararla ekranlara veda etti. Kanal D'de 32. bölümüne ulaşan Siyah Beyaz Aşk da final yaptı. İlker Kaleli, Neslihan Atagül Doğulu gibi oyuncuların baş rolünü paylaştığı ve cuma akşamları PUHU TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Dip dizisi de final yaptı... Son olarak Star TV'de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi de 50. bölümünün ardından ekranlara veda ediyor...

Adı Zehra 14. bölümüyle final yaptı
 
Fox TV ekranında yayınlanan Adı Zehra dizisi 14. bölümü ile ekrana veda etti. Reyting konusunda istenilen başarıyı elde edemeyen Adı Zehra dizisi final bölümünde Hande'nin yaşama ihtimali bile Şule'yi yeniden hayata bağladı. İşte Adı Zehra final bölümünde yaşananlar...
 
Adı Zehra 14. bölümü ile ekrana veda etti. İstenilen reyting başarısını sağlayamayan Adı Zehra dizisi 14. bölümde izleyiciye veda etti. Peki son bölümde neler yaşandı?
 
ADI ZEHRA 14. BÖLÜM FİNALİNDE NELER YAŞANDI?
 
Nadir’in “Bana bir şey olursa Hande’nin yerini asla öğrenemezsiniz” demesi üzerine, Serkan kardeşinin yaşama ihtimalinin peşine düşer.  Şule ise yıllar sonra bir ümit taşımaktadır yeniden. Çünkü Hande’nin mezarı boştur. Peki Hande gerçekten yaşıyorsa nerededir? Kadir’in evlenmeye zorladığı Zehra, Genco’ya olan aşkıyla annesi arasında kalır. Çekip gidebilirdir. Ya kalırsa? Genco bir yalancıyı da sevebilecek midir? Kadir’in kurduğu tuzakla dönmemek üzere uzaklaşacaktır ondan. Elbette Genco izin verirse. Nadir’in canını kurtarmak için söylediği yalan ise sırların bir bir çözülmesine sebep olur. Serkan hiç ummadığı bir anda kardeşine ne olduğu gerçeği ile yüz yüze gelir...
 
Siyah Beyaz Aşk 32. bölüm 2. fragmanı (Final) yayınlandı! Düğünde kötü son olacak mı?
 
Siyah Beyaz Aşk 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Siyay Beyaz Aşk final bölümünde Ferhat geçmişe sünger çekerek yeni bir başlangıç için adım atarak Aslı'ya evlenme teklifi ediyor. Aslı bu teklif karşısında çok şaşırırken aynı zamanda büyük bir mutluluk yaşıyor. Şimdi merak edilen konu düğün töreninde herhangi bir aksilik yaşanıp yaşanmayacağı...
 
Siyah Beyaz Aşk final bölümüyle ekrana geliyor. Siyah Beyaz Aşk 32. bölümde Ferhat zorunlu olarak evlendiği Aslı'ya büyük bir sürpriz yaparak evlilik teklifinde bulunuyor. Aslı büyük bir şaşkınlıkla bu teklifi karşılarken "Evet" cevabını vererek Ferhat'a mutluluk yaşatıyor. Bu teklifin ardından düğün töreni yapılıyor. Şimdi merak edilen konu herhangi bir sorunun yaşanıp yaşanmayacağı...
 
Siyah Beyaz Aşk yeni bölümüyle 28 Mayıs Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında...
 
SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
 
Teyzesi Aslı’dan intikam almak için hayatına bir anda dahil olan Jülide, Cüneyt ile iş birliği yapar. Cüneyt ile yaşadığı ilişki ikisinin ortak hareket etmelerine sebep olur. Jülide, palyaço kılığında Cem’i öldürdüğünü itiraf eder. Bu itiraf karşısında büyük bir şok yaşayan Cüneyt, artık Jülide’nin neler yapabileceğini kestirememektedir. Jülide’nin yeni hedefi, Aslı’yı öldürmektir. Aslı ile Jülide’nin evde yaşadıkları tartışma, olayların giderek büyümesine yol açar. İkili arasında çıkan arbedede Jülide, Aslı’yı mutfağa kilitler. Gazı açan Jülide, Aslı’nın ölüm kalım savaşı vermesine sebep olur.
 
Babasının Namık Emirhan olduğunu öğrenen Ferhat, bu yükü kaldırmakta zorlanır. Kendisine yeni bir yol belirlemek isteyen Ferhat’ın en büyük destekçisi yine Aslı olur. Annesi Yeter ile yüzleşen Ferhat, geçmişin hesabını sorar. Yıllardır içinde yaşadığı bu büyük yalanı kabullenemeyen Ferhat, ne yapacağını bilemez. Yeter ise yakalandığı hastalıktan sonra yeni kararlar alır. Gülsüm, annesi Yeter’in ne planladığını merak eder. Handan ise evde yaşananlardan sonra kardeşi Namık ile Yeter’in ilişkisini öğrenir. Ev halkı üst üste aldıkları haberler karşısında zor zamanlar yaşarken Ferhat, karısı Aslı’yı kurtarabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır.
 
Dip dizisi neden final yapıyor?
 
Dip 7.8. final bölümü izleyici karşısına çıkıyor. Dip yeni bölüm ne zaman izlenecek? Dip dizisi 25 Mayıs Cuma akşamı ekrana geliyor. Dizinin nasıl final yapacağı merak ediliyor. Oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Neslihan Atagül Doğulu, Bülent Emin Yarar, Berrak Tüzünataç, Lale Mansur, Defne Kayalar, Olgun Toker, Gün Koper, Gözde Türkpençe, Can Gox, Feridun Düzağaç gibi isimlerin bulunduğu dizinin her bölümü ayrı bir heyecanla takip ediliyor. İlk üç bölümde intihar ara bulucusu olan Sahir, gelen ihbarla Melen Köprüsüne gider ve atlamak üzere olan Bilge’yle karşılaşır. Bir anda kendini kaybeden Sahir, nehir kenarında uyandığında Bilge’nin kaçmış olduğunu görür. Peşinde silahlı adamların olduğu bu kadının kim olduğunu sorgulayan Sahir, bu sorunun cevabının peşine düşecektir. Aramaları sonucunda Bilge’ye ulaşan Sahir gerçek bir yüzleşmeyle karşılaşır. Daha sonra olaylar gelişti. Dizide, İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Bilge’yi bulur. Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge’yle tanıştığı andan itibaren Sahir’in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır.
 
Dip 7. 8. Bölüm izleme linki araştırılıyor. Puhu TV Dip dizisi ne zaman, neden final yapıyor? Puhu TV sevilen dizileri ekrana getirmeye devam ediyor. Oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Neslihan Atagül Doğulu, Bülent Emin Yarar, Berrak Tüzünataç, Lale Mansur, Defne Kayalar, Olgun Toker, Gün Koper, Gözde Türkpençe, Can Gox, Feridun Düzağaç gibi isimlerin bulunduğu dizinin her bölümü ayrı bir heyecanla takip ediliyor. Dizide, İlker Kaleli; Sahir rolünü, Neslihan Atagül ise Bilge karakterini canlandırıyor. İlk 3 bölümü aynı anda yayınlanan dizi, 30 Mart’ta başladı. Üçer bölüm halinde yayınlanan dizinin; 4-5-6 bölümleri 4 Mayıs’ta yayınlandı. Dizi yayınlanan iki bölümü ile final yapıyor. Sevenleri nefes kesen dizinin nasıl final yapacağını merak ediyorlar. . Dizide psikologu canlandıran İlker Kaleli rolünün hakkını verebilmek için 2 ay boyunca Nişantaşı’ndaki bir psikolojik danışmanlık merkezine gidip uzmanlarla çalışmış. Dip izleme linkine haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.
 
DİP NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?
 
Dip 25 Mayıs akşamı yayınlanacak olan 7. Ve 8. Bölümleri ile final yapacak.
 
DİP KONUSU
 
İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Bilge’yi bulur. Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge’yle tanıştığı andan itibaren Sahir’in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır. İkilinin eşiğinde olduğu bu kapının ardında her sır, yeni bir sırrı doğurmaktadır. Sahir ve Bilge içine atıldıkları bu büyük savaşta hem birbirlerine destek olacak hem de geçmişten, bugünden ve yarından gelen ve gelecek olan yaralarını birlikte saracaklar.
 
Fazilet Hanım ve Kızları final yapıyor
 
Yeni sezonu göremeden final yapacak olan dizilere bir yenisi daha eklendi. Star'ın Avşar Film imzalı iddialı dizisi Fazilet Hanım ve Kızları için final kararı alındı. 
 
FİNAL BÖLÜMÜ HAFTAYA ÇEKİLECEK
 
 Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı, Sevinç Erol gibi isimlerin yer aldığı dizinin final bölümü önümüzdeki hafta çekilecek.
 
SON GÜN 9 HAZİRAN
 
Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Gökçen Usta'nın yaptığı, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı "Fazilet Hanım ve Kızları" 50. bölümüyle 9 Haziran'da ekranlara veda edecek.
 
 
Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...