HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çukur 31. Bölüm Sansürsüz izle | Çukur Yeni ve Son Bölüm İzle (Show TV, Puhu, YouTube)

Düzenleyen: /
Çukur 31. Bölüm Sansürsüz izle | Çukur Yeni ve Son Bölüm İzle (Show TV, Puhu, YouTube)
Çukur Son Bölüm İzle, Çukur Yeni Bölüm İzle, Çukur 31. Bölüm İzle, Çukur Show TV Sansürsür İzle, Çukur Puhu İzle, Çukur YouTube Full İzle , Haber

MAGAZİN Haberleri

Çukur 31. bölüm izle, Çukur yeni bölüm izle, Çukur son bölüm Show TV, Puhu izle gibi aradıklarınız burada yer alıyor. Show TV'de yayınlanan Çukur, 31. yeni bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Çukur son bölümünü Show TV, Puhu ve YouTube ekranlarından izlemek için haberimize bakabilirsiniz.

Çukur son bölüm izle, Çukur yeni bölüm izle, Çukur 31. bölüm izle, Çukur Show TV sansürsür izle, Çukur Puhu izle, Çukur YouTube full izle gibi aradıklarınıza bu haberden ulaşacaksınız. Show TV ekranlarında yayınlandığı günden itibaren izleyicinin büyük beğenisini kazanan ve her hafta pazartesi günlerinde kendi kategorisinde reytingleri alt üst eden Çukur dizisi 31. yeni bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Çukur 31. son bölümünü izleyemeyenler, ''Çukur yeni bölüm izle, Çukur 31. bölüm izle, Çukur son bölüm izle, Çukur son bölüm sansürsüz izle, Çukur YouTube izle, Çukur Show TV izle, Çukur Puhu izle, Çukur tek part full izle'' gibi konuları Google'dan araştırıyor. Çukur dizisinin son bölümü için haberimize bakmanız yeterlidir.

Çukur son bölümü izlemek için tıklayın

Çukur yeni bölümde ne oluyor?

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Nebil Sayın gibi oyuncu kadrosunu bünyesinde barındıran Çukur 31. bölüm fragmanı, izleyiciler tarafından heyecan yaşattı. Zamanla yarışan Yamaç ve adamlarının tek çareleri para bulmaktır. 31. bölümde Yamaç'ın pes etmediği ve büyük bir oyunu başlatırken; oyunun kazanan tarafı büyük merak içerisinde bekleniyor. Yamaç ise Sena'nın içinde bulunduğu durumundan dolayı endişeli olduğu için Saadet'ten yardım istemekte kararlıdır. Vartolu ise Koçovalılara karşı ilan ettiği savaş sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşmaktadır. Selim ise yaptıkları ittifakın açığa çıkmaması için iki taraf arasında tampon bölge olurken Koçovalılardan birinin öğreneceği büyük gerçek asıl mücadelenin başlangıcı olacaktır.

Çukur son bölüm kısa özeti

Çukur 30. bölümünde soğuk hava deposunda kapana kısılan Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa, yaşam savaşı içerisinde kendilerini bulmuş, beklenmedik sürpriz bir gelişme ile bulundukları durumdan kurtulmuşlardı. Soğuk hava deposunda başına gelen olaydan kurtulan Yamaç’ın aklı ise Sena’dan başkasında değil. Emrah’ın tehdidi altında olan Ezgi’nin uyguladığı tedavi yöntemi ise Sena’yı kötüleştirmekten başka bir işe yaramaz. 

Bu sırada İdris ve Vartolu’nun kahvede rehin alınması gerilimi iyice artırmaktadır. Vartolu’nun hamlesi, ikili arasındaki buzların eridiğini düşündürürken hapishanede yaşanan beklenmedik gelişmeler ise asıl fırtınanın yeni kopacağının sinyallerini verir.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...