HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Acun Ilıcalı bombayı patlattı: O yarışmacı sana aşık oldu

Düzenleyen: /
Acun Ilıcalı bombayı patlattı: O yarışmacı sana aşık oldu
Survivor, Hilmicem, Açıklama, Yunan Takım, Hilmicemden Kim Hoşlanıyor, Haber

MAGAZİN Haberleri

Survivor sunucu Acun Ilıcalı dün gece bomba bir açıklamada bulundu. Yunan takımından bir yarışmacının Hilmicem'den hoşlandığını açıkladı.

Survivor'da yaşanmamış bir gelişme yaşandı. Sunucu Acun Ilıcalı Hilmicem'e Yunan takımdan bir yarışmacının ondan çok hoşlandığını açıkladı. Hilmicem ise bu sözler karşısında utanarak 'Hatırlamıyorum' dedi. İşte detaylar...

ACUN ILICALI'DAN BOMBA AÇIKLAMA: HERKES KAHKAYA BOĞULDU

'Yunan takımından senden hoşlanan birisi var' sözüyle başlayan Ilıcalı'nın açıklamaları herkesi kahkahaya boğdu. Acun Ilıcalı, Survivor'daki aşk olayını anlatarak, "Türkiye Yunanistan Survivor oyununda, Yunan bir yarışmacı senden çok etkilenmiş. Kendisi bana 'Acaba ne zaman Türkiye'yle tekrar oyun oynayacağız' diye sordu. Sonradan olayı çözdüm. Sen dikkat etmiş olamazsın belki sen de görmüşsündür. Yakında yeniden Yunanistan ile oyun oynayacağız. Bu konuyu biz sonra konuşacağız seninle. O oyunda sen de görmüş olursun. İstersen sen bir kıyafet giy, o da giysin birbiriniz tanımış olursunuz. Eğer takımlar arası oyun olursa karıştırma. İsmi Rodanthi. Tabi o oyuna kadar elenmiş olmazsa' şeklinde konuştu.

HİLMİCEM'İN UTANCI GÖZLERDEN KAÇMADI

Acun Ilıcalı'nın bu sözleri karşısında ise Hilmi Cem kahkahalara boğuldu. Utandığı görülen başarılı yarışmacı sadece 'Kim acaba pek hatırlamıyorum' demekle yetindi. 

İŞTE O YARIŞMACI

Acun Ilıcalı bombayı patlattı: O yarışmacı sana aşık oldu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...