HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Turan çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Düzenleyen: /
Turan çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Arda Turan, Aslıhan Doğan, Bebek, Haber

MAGAZİN Haberleri

Milli futbolcu Arda Turan kısa bir süre önce nişanlısı Aslıhan Doğan ile evlenmişti. Doğan'ın hamile olduğu iddia edilmiş ancak doğrulayan bir açıklama gelmemişti. Son gelen haberlere göre çiftin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Ünlü çift Aslıhan Doğan ve Arda Turan'dan güzel haber geldi. Çift, geçen hafta gittikleri rutin kontrolde bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendi. Aslıhan Turan ile Arda Turan, Kasım ayında doğacak oğullarının adına henüz karar vermezken, odasını ise şimdiden hazırladı.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan 11 Mart'ta evlenmiş, nikahtan hemen sonra çekilen aile fotoğrafı çok konuşulmuştu.

18 DİKİŞ ATILDI
Öte yandan Aslıhan Doğan geçen gün pilates yaparken, kafasına pilates aletinin demiri düştü ve bir anda kanlar içerisinde kaldı. Apar topar hastaneye götürülen Aslıhan Doğan'ın kaşına 18 dikiş atıldı. Hastaneden çıktıktan sonra Aslıhan Doğan 'Çok şükür iyiyim' şeklinde Instagram hesabından paylaşım yaptı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...