HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ünlü oyuncu Serkan Altunorak oyunun rengini belli etti

Düzenleyen:
Ünlü oyuncu Serkan Altunorak oyunun rengini belli etti
Ünlü Oyuncu Serkan Altunorak Oyunun Rengini Belli Etti, Serkan Altunorak Kime Oy Verecek, Muhteşem Yüzyıl, Cesur Ve Güzel, Haber

MAGAZİN Haberleri

Muhteşem Yüzyıl, Cesur ve Güzel gibi iddialı dizilerden izlediğimiz ünlü oyuncu Serkan Altunorak seçime 5 gün kala sosyal medyadan konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım kullanıcılar tarafından, tarafını seçti olarak yorumlandı.

Kübra ŞAFAK
kubra.safak@tg.com.tr

Oyuncu Serkan Altunorak ınstagram hesabından CHP'nin yeni reklam filmini paylaştı. Yaptığı paylaşımın altına ise begendiği anlamına gelen emoji koydu. Serkan Altunorak seçime 5 gün kala hangi partiye oy vereceğini böylelikle belli etmiş oldu. Altunorak sosyal medyadan yorum yağmuruna tutuldu. Takipçileri arasında tartışmalar yaşandı. Ünlü oyuncu daha fazla dayanamayarak yoruma kapattı. Binlerce beğeni alan paylaşımı ünlü isimlerden Deniz Çakır ve Özgün Uğurlu gibi isimler de beğendi. Onlarda böylelikle oylarının rengini belli etmiş oldu. 

Ünlü oyuncu Serkan Altunorak oyunun rengini belli etti

SERKAN ALTUNORAK KİMDİR?

Serkan Altunorak (d. 24 Aralık 1976, Ankara), Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı.

Hayatı

Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde konservatuvarin güzel sanatlar bölümünü bitirdi.

1999 yılında Ayrılsak da Beraberiz'de Unisex Bekir, 2006 yılında İmkansız Aşk'ta Cem, yine 2006 yılında Gomeda'da Tolga, 2007 yılında Kara Duvak'ta Merdan'ı canlandıran oyuncu, 2008 yılında ise Sınıf dizisinde Umut karakterini ve DOT'ta Kürklü Merkür oyununda Eliot karakterini canlandırdı. Bu aralarda Melekler Korusun adlı dizide bir konservatuvar öğretmenini canlandırdı. Ayrıca Dot'un bu sezon yine çok ses getirecek oyunu Shopping and f***ing oyununda oynamaktadır.

Fatih Akın'ın Sezen Aksu'nun Yanmışım Sönmüşüm Ben şarkısına çektiği klipte rol aldı. Yaseminname, Çocuklar Duymasın ve Karım ve Annem dizilerinde de konuk oyuncu olarak rol almışlığı vardır.

2006 yılının ekim ayında, Ebru Gündeş ile birlikte rol aldığı İmkansız Aşk dizisinin bir sahnesinde rol gereği rus ruleti oynaması gerekiyordu. Tabancayı kafasına dayayan Serkan Altunorak, tetiği çektiği anda kanlar içinde yere yığılmıştı. Kuru sıkı tabancanın dolu unutulması yüzünden ağır yaralandı ve uzun süre tedavi gördü. Dizi ise yayından kaldırıldı.

2011 yılında Bir Günah Gibi dizisinde Suat karakterini oynamıştır . Yine aynı yıl yayın hayatına başlayan Muhteşem Yüzyıl adlı diziye üçüncü sezonda Taşlıcalı Yahya rolü ile dahil olmuştur.

Seslendirdiği karakterler

Bugs Bunny - Warner Bros. film yapım ve TV yayım şirketi tarafından üretilen Looney Tunes (Türkiye'de, "Sevimli Kahramanlar" olarak yayınlanmıştır) isimli animasyon serisinin ana karakterlerinden birisi.

"Red Kit" -    Rintintin    Ana Karakter
"Afacan Loie" -    Glen Glen    Ana Karakter
"Looney Tunes" -    Bugs Bunny    Ana Karakter
"Richie Rich" -    Richie    Ana Karakter
"Smallville "    Clark Kent    Dizi

Filmografisi

1999    "Ayrılsak da Beraberiz" -    Unisex Bekir    Dizi
2005    Karım Ve Annem -    Orkun    Dizi
2006    "İmkansız Aşk"    Cem    Dizi
2006    "Gomeda "    Tolga    Film
2007    "Kara Duvak"    Merdan    Dizi
2008    "Sınıf"    Umut    Dizi
2008    "Roz'un Sonbaharı "    Metin    Film
2009-2010    "Melekler korusun"    Erkan    Dizi
2011    "Bir Günah Gibi"    Suat    Dizi
2011    "Şüphe"    Tarık    Dizi
2012-2014    "Muhteşem Yüzyıl"    Taşlıcalı Yahya    Dizi
2015    "Aşkın Kanunu"    Vedat    Dizi
2015    "Evli ve Öfkeli"    Tarık Sönmez    Dizi
2016    Cesur ve Güzel    Bülent Aydınbaş    Dizi

Tiyatro

Vur Yağmala Yeniden
Kürklü Merkür
Neos Cosmos
Dövüş Gecesi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...