HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Survivor Kim Elendi, kim gitti? | Survivor'da Adaya Kim Veda Eden Kim? (2018 Survivor Elenen İsim Kim?)

Düzenleyen: /
Survivor Kim Elendi, kim gitti? | Survivor'da Adaya Kim Veda Eden Kim? (2018 Survivor Elenen İsim Kim?)
Survivor Kim Elendi, Kim Gitti? Survivor Elenen İsim Kim? Survivor Adaya Kim Veda Etti? İşte 22 Haziran 2018 Sorvayvır Eleme Konseyi, Haber

MAGAZİN Haberleri

Survivor kim elendi, kim gitti, adaya veda eden isim kim? ile ilgili detaylar haberimizde. Survivor'da adalar birleşse de yarışmacılar hala takım olarak hareket etmeye devam ediyor. Eleme adayları da ortak kararlar sonucu belli oldu. 3 eleme adayından biri Kıbrıs hayallerine veda edecek. Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor elenen isim kim? Survivor adaya kim veda etti? İşte 22 Haziran 2018 Survivor Adaya Veda Eden İsim...

Survivor kim elendi? Survivor kim gitti? Survivor'da Kıbrıs için geri sayım sürüyor. Survivor'da Kıbrıs'ı garantileyen isim Adem ile Nagihan arasındaki mücadele sonrasında ortaya çıktı Son yarışta Nagehan'ı elemeyi başaran Adem, Kıbrıs'taki büyük finale gitmeyi garantileyen ilk yarışmacı oldu. Survivor'da oy çokluğu ile Turabi'nin ismi çıktı. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Anıl Hakan'ın ismini söyledi. Nagihan ise Murat'ın adını söyledi Bu zamana kadar takım ruhu ile hareket etselerde mecburen birbirlerinin adını söylediler. Survivor 2018'de büyük ödüller bitmiyor. Acun bu akşamki ödül oyununu kazanan 4 kişi 4 ev sahibi olacağını açıkladı. Bu kez parkurda ter dökmek yerine anneleri ile aynı cevapları vermek için yarıştılar. Kimi zaman doğru tahmin ettiler kimi zaman yanıldılar. Peki Survivor'da ev ödülünü kim kazandı? Büyük ödülü kim kazandı? Büyük ödülü kazananlar Hakan, Anıl, Turabi ve son evi Nagihan/ Murat paylaştı.  Yarışmacılar dün çok keyifli bir gece geçirdi. Kenan Doğulu şarkıları adada yankılandı. Survivor'da normalde eleme dün gece gerçekleşecekken Acun Ilıcalı büyük ödül oyunundan kimsenin mahrum kalmasını istemiyoruz diyerek. Elemeyi cuma gecesi yani bu geceye erteledi. Haftanın en iyi performansları Adem, Anıl ve Nagihan oldu.   Peki, Survivor Kim Elendi, kim gitti? Survivor'da adaya kim veda etti? 2018 Survivor elenen isim kim? Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı kim oldu ve hangi yarışmacılar eleme potasına dahil edildi? İşte detaylar...

TIKLA ÖĞREN- SURVİVOR'DAN ELENEN İSİM BELLİ OLDU

SURVİVOR'DA DÜN AKŞAM BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİMLER KAZANDI?

Sadece 9 yarışmacının kaldığı programda eleme adayları güçlü isimler arasından çıkmaya devam ediyor. Bu kez eleme adayları arasına girmemek için yarışan ünlüler ve gönüllülerde sembolün sahibi olan isimler Nagihan ve Anıl oldu. Böylece eleme için isim söyleme hakkı kazanan iki yarışmacı tercihlerini takım arkadaşlarından yana kullanmak zorunda kaldı.

SURVİVOR 2018'DE BU HAFTA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Yarışmanın tamamlanmasına sayılı günler kala 3 favori isim daha eleme listesine eklendi. Sembolü kazanamayan Turabi oylamada adı en çok çıkan isim oldu ve potaya dahil edildi. Bireysel kolyenin sahibi olan Nagihan ise Murat Ceylan'ın adını listeye yazdırdı. Son olarak Anıl'ın Hakan'ın adını vermesiyle eleme adayları ortaya çıkmış oldu. Eleme heyecanının yaşanacağı programda Murat, Hakan ve Turabi adada kalmak için mücadele edecek.

SURVİVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Geçtiğimiz hafta içerisinde ünlüler takımı yarışmacılarının azalmasıyla birlikte her iki takımdan da adaylar konseye çıkmaya başlamıştı. Son olarak Murat ve Turabi ile konseye çıkan Sema yarışmaya veda eden isim olmuştu.

BARAKA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Yarışmanın bitmesine çok az bir zaman kala kaliteli barakada dinlenmek isteyen yarışmacılar bu akşam rahat uyuyabilmek adına mücadelelerini verdiler. Zorlu parkurda yarışan yarışmacılar hem güzel yatakları kazanıp hem de güzel bir kahvaltı için yarıştılar. Erkeklerde ödülü kazanan isim Adem oldu ve yanına Murat'ı aldı. Bayanlarda ise Nagihan ödülün sahibi oldu ve o da yanına Damla'yı alarak bu güzel kahvaltıyı arkadaşlarıyla paylaştılar.

Survivor Kim Elendi, kim gitti? | Survivor'da Adaya Kim Veda Eden Kim? (2018 Survivor Elenen İsim Kim?)

KENAN DOĞULU COŞTURDU!

Büyük finale çok az bir zaman kala toplamda 8 kişi kalan yarışmacılar bu akşam Kenan Doğulu'nun kumsalda çalıp söylediği şarkılara eşlik ettiler. Yapılacak olan eleme öncesi moral bulan yarışmacılar gece boyunca hem yemek yediler hem de güzel şarkılarla birlikte eğlendiler.

TURABİ'NİN SAĞLIK DURUMU!

Survivor 2018'de oyun sırasında sert şekilde yere düşen ve omurgasından sakatlanan Turabi'nin son sağlık durumunu Metin Kuş açıkladı. Sakatlığından dolayı oyunlarda yarışamayan Turabi'nin omurgasını leğen bölgesine bağlayan kemiğinde kırık ve kanama olduğunu söyleyen Metin Kuş, 'Çok sanslıyız ki sinirsel bir kayıp oluşmadı. Eğer izin verseydim ömür boyu kendine kızacaktı. Bu kararı kendi başıma vermedim. Turabi’yi çok seviyorum. Baba oğul gibiyiz. Ama üzgünüm fiziksel aktivite yapamaz.' dedi

'SİNİRSEL KAYBI OLMAMASI BÜYÜK ŞANS'

"Turabi çok güzel bir yarışmacı. Uzun soluklu ve güçlü bir yarışmacı. Survivor'a ilk geldiğim seneden beri hiç bir yarışmacıyı sakatlığından dolayı elememek için elimden geleni her şeyi yaparım. Çok kötü düştü. Bütün omurgasını leğen bölgesine bağlayan kemik var. Anatomik bütünlüğü sağlayan bir kemik. Çok şiddetli düşmesine bağlı bir kırık oluşmuş. Çok şanslıyız ki sinirsel bir kayıp oluşmadı. Sol ayağı fileye takılıp sağ ayağının üzerine düşmesinden dolayı kırık oluşmuş. Çok sanslıyız ki sinirsel bir kaybı oluşmadı. Hem Turabi hem bizim için çok büyük bir şans.

SURVİVOR'DA BÜYÜK ÖDÜL

Survivor 2018'de Acun Ilıcalı bugünkü ödülün 4 yarışmacıya ev olduğunu açıklayınca yarışmacılar sevinç çığlıkları attı. Ödülü kazanmayı hak eden 4 yarışmacı muhteşem ödülün sahibi olacak.
Survivor'da Kıbrıs finaline günler kala yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı bombayı patlatı. Ilıcalı:" Bu yarışmayı kazanan 4 kişi 4 ev sahibi olacak" açıklamasını yaptı ve yarışmacılar büyük bir sevinç yaşadı...

Survivor Kim Elendi, kim gitti? | Survivor'da Adaya Kim Veda Eden Kim? (2018 Survivor Elenen İsim Kim?)

SURVİVOR MURAT CEYLAN KİMDİR?

1991 İstanbul doğumlu olan Murat Ceylan, spor, müzik ve oyunculuk ile yakından ilgileniyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunu olan Ceylan, Survivor'daki ilk sezonunda Hilmi Cem ile birlikte uzun süre mücadele etmiş ve sıkı dost olmuştu. Yarışmanın sona ermesinin ardından TV8'de yayınlanan Para Bende isimli programda sunuculuk yapan Murat Ceylan daha sonra müzik çalışmalarına yöneltmiş ve albümü içerisinde yer alan parçalarına klip çekmişti.

Survivor Kim Elendi, kim gitti? | Survivor'da Adaya Kim Veda Eden Kim? (2018 Survivor Elenen İsim Kim?)

SURVİVOR HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Hakan Hatipoğlu, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Var Mısın Yok Musun adlı yarışma programında dikkat çeken isimler arasında yer almış ve aynı yarışmada tanıştığı Gizem Hatioğlu ile dünyaevine girmişti. Survivor Panorama'da ve TV8'e ait çeşitli programlarda sunuculuk da yapan Hakan, çekimler esnasında adada olmak istediğini sık sık dile getirmişti.

Survivor Kim Elendi, kim gitti? | Survivor'da Adaya Kim Veda Eden Kim? (2018 Survivor Elenen İsim Kim?)

SURVİVOR TURABİ KİMDİR?

Turabi Çamkıran Survivor yarışmasının Türkiye ayağında 2 kez şampiyon olan tek isim olarak bulunuyor. 1988 doğumlu olan Turabi, hırslı yapısı nedeniyle Sahra ve diğerleri ile sık sık tartışma yaşamış kendisine taktığı "Turbo Turabi" lakabı ile hafızalara kazınmıştı. Kendine has üslubu ve üretkenliği programın takipçileri tarafından ilgi görmesine neden olan Turabi, kendisinin ikinci sezonunda dostluk kurduğu Hilmi Cem ile ilk 3'e kalmış ve ipi göğüsleyen isim olmuştu.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...