HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti? | Survivor Adaya Kim Veda Etti? (Survivor Elenen İsim Kim?)

Düzenleyen: /
Survivor Kim Elendi, Kim Gitti? |  Survivor Adaya Kim Veda Etti? (Survivor Elenen İsim Kim?)
Survivor Kim Elendi, Kim Gitti?, Survivor Elenen İsim Kim?, Survivor Adaya Kim Veda Etti?, Survivor Kim Elendi, Survivor En Son Kim Elendi, Survivor Eleme Adayları, Sörvayvır Kim Elendi, Sorvayvır Kim Elendi, Haber

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2018’de Kıbrıs büyük finale çok az zaman kaldı. Hızla sayıları azalıyor. Hilmicem ve Nagihan dokunulmazlığın sahibi oldu. Survivor’da nefesler tutuldu bu akşamki konsey dört gözle bekleniyor. Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor elenen isim kim? Survivor Adaya kim veda etti?

Survivor kim elendi? Survivor’da dokunulmazlık oyununu kazanan erkeklerde Hilmicem kadınlarda Nagihan oldu. Eleme konseyinde Turabi ve Hakan’ın oyları aynı çıkınca Anıl ve Damla mecburen aday oldular. Adem Kıbrıs büyük final biletini kazandığı için dokunulmazlık oyununu oynamadı. Aday da gösterilemedi. Turabi sakatlığından dolayı oynamamaya devam ediyor. Survivor’da sakatlığı 1 aydan uzun sürecekler diskalifiye ediliyor. Turabi daha az bir süre oyunlarda oymayacağından diskalifiye edilmedi. Survivor’da Türk televizyon tarihinin en büyük ödülü verildi. Acun tam 4 ev verdi yarışmacılara bu ödülden kimse mahrum kalmasın diye de elemeyi erteledi. Geçtiğimiz konseyde eleme adayı olan Murat adaya veda etti. Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor elenen isim kim? Survivor Adaya kim veda etti?

(TIKLAYIN ÖĞRENİN) SURVİVOR'DAN KİMİN ELENDİĞİ BELLİ OLDU

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? 

Bu konseyde 4 eleme adayı çıktı. Turabi, Hakan, Damla ve Anıl'dan kimin elenddiği belli olur olmaz haberimizde olacak.

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti? |  Survivor Adaya Kim Veda Etti? (Survivor Elenen İsim Kim?)

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Acun: Sayınız yarın akşam itibari ile 6’ya düşecek. 3 adaydan biri veda edecek. Alternatifler azaldı. Adem sembolü kazanarak büyük finale gitmeye hak kazandı. Nagihan ve Hilmicem bireysel dokunulmazlığı kazandı. Geriye kalan 4 kişiden 3’ü aday olacak. Son günlerdeyiz. Önümüzdeki Cuma Survivor’ın büyük finali olacak. 29 Haziran akşamı bu senenin Survivor’ı belli olacak. Bu akşamki elemeyi merakla bekliyoruz.

Adem: Kıbrıs biletini almak beni çok mutlu ediyor. Elimden geleni yapıyorum. Ama yorgunluk üzerimize düşmeye başladı. Kendimi şanslı görüyorum.

Nagihan: Gerçekten şu ana kadar hepimiz çok iyi geldik. Ama 5 kişi Kıbrıs’a gidecek. Hedefime ulaşmak için son bir dokunulmazlık kaldı.

Hilmi Cem: Bu akşamın rahat isimlerinden biriyim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Herkes Kıbrıs’a gitmeyi hak ediyor.

Toplu oylama sonucu belirlenen isim;  TURABİ VE HAKAN

Hakan: Ben şaşkın değilim. Çünkü 4 konseydir kurbanlık koyun gibi bir şekilde çıkıyorum. Nagihan’dan rica ettim beni yazar mısın dedim. Dokunulmaz olanlar kalsın diğerleri aday çıksın istedim.

Acun: Sen açıklayınca anladım durumu ama bana sürpriz oldu. Aday sormamıza gerek kalmadı otomatikmen Anıl ve Damla aday oldu.

Turabi: Ben buraya Survivor hikayemi yazmaya geldim. Ama bu sakatlık bana bir çare vermiyor. Burada aday oluyorum. Metin baba sitemimi yanlış anlamasın. Ne olacağı hakkında hiçbir fikrim yok.

Anıl: Çember daraldı. Bekleyeceğiz göreceğiz. Belki dokunulmazlığı alamamanın cezasını çekeceğiz.

Damla: Zor günler geçiriyoruz. Artık bakıldığında oyun kaybedince potadasınız. Çok mutsuzum. Talihsiz bir olay yaşadığım için çok mutsuzum. Burada kalmam için tek çare dokunulmazlığı almak. Sakatlıktan kaynaklı eski Damla’yı göremiyorum. Potaya girmek çok kötü bir duygu.

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti? |  Survivor Adaya Kim Veda Etti? (Survivor Elenen İsim Kim?)

SURVİVOR'DA EV ÖDÜLÜNÜ KİMLER KAZANDI?

'Annenize Sorduk' adlı oyunu oynayan yarışmacılar, vaat edilen evlere sahip olabilmek adına oldukça heyecanlı dakikalar yaşadı. Oyun esnasında yarışmacıların annelerine sorular soruldu ve yarışmacılar anneleri ile aynı cevabı verdikçe puan kazandı. Bu hem eğlenceli hem de zorlu oyun sonucu Anıl Berk Baki, Turabi Çamkıran ve Hakan Hatipoğlu birer ev kazanırken Murat Ceylan ve Nagehan Karadere de bir daireyi paylaştı.

Öte yandan oyun esnasından eğlenceli dakikalarda yaşandı. Hilmi Cem 'Annenize Sorduk' oyununda "Annen senin öğrenciliğine 5 üzerinden puan verse kaç verir?" sorusuna annesinin verdiği cevabı bilince büyük sevinç yaşadı. Nagehan da 'Annenize Sorduk' oyununda 'Annen en çok hangisini içmeyi sever?' sorusuna verdiği cevap nedeniyle annesine sitem etti. Adem de 'Annenize Sorduk' oyununda "Annen kaç tane aktif futbolcu ismi sayabilir?" sorusuna annesinin verdiği cevabı duyunca Ümit Karan'a isyan etti.

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti? |  Survivor Adaya Kim Veda Etti? (Survivor Elenen İsim Kim?)

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da oynanan son dokunulmazlık oyunları sonrası. İlk eleme adayı Turabi olurken, Anıl, Hakan'ın adını söyledi. Nagihan ise Murat'ın adını söyleyerek haftanın eleme adaylarını belirledi. bu akşam yapılan elemede Hakan, Turabi ve Murat'tan biri elenerek adaya veda etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan toplu SMS oylaması sonucu eleme potasındaki isimlerden Murat Ceylan en az oyu alarak Survivor'a veda etmek zorunda kaldı. 

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

1987 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Meslek olarak da terzilik yapıyordu. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okuyup mezun olamayınca Survivor Allstar’dan sonra dışardan okuyup liseyi bitirmiştir. Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, box ve muay thai ile uğraştı. 

Daha sonra profesyonel olarak “Muay Thai”yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı. Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.

SURVİVOR HAKAN KİMDİR?

Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 tarihinde İstanbul‘da doğdu. İstanbul Burgazada’da büyüdü. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Kendi reklam ajansını kurdu.

2009 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunduğu “Var mısın Yok musun?” adlı yarışmaya katıldı. 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132.000 TL ile ayrıldı. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlendi. 2010 yılında Erdal Beşikçioğlu‘nun başrolünde oynadığı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” adlı dizide Selim karakterini 80 bölüm canlandırdı. TRT Spor’da da spor programı sundu.

 

Hakan Hatipiğlu, 2010 yılında, 17 Nisan 2010 – 18 Eylül 2010 tarihleri arasında yayınlanan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunuculuğunu da yaptığı ve yarışanlar “Var mısın Yok musun” yarışmacılarından seçildiği Panama‘da yapılan “Survivor Kızlar – Erkekler” yarışmasına katıldı.

 

DAMLA CAN KİMDİR?

Damla Can, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Starlar takımında mücadele edecek. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

SURVİVOR ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

 

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Anıl Berk, Lise öğrenimini Galatasaray Lisesi’nde tamamladıktan sonra Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü’nden mezun oldu.Hobi olarak yelken sporu ile ilgilenen Anıl Berk Baki, ardından bu sporu profesyonel olarak yapmaya başladı. Kendisini bu alanda geliştiren Anıl Berk Baki, Milli sporculuğa kadar yükselmiştir. Crossfit antrenrlüğü de yapan Baki, Amerikan futbolu, voleybol ve atletizm ile ilgilenmektedir. Aslen Trabzonlu. Anıl Berk Baki’nin Survivor’daki sloganı; “Sadece çıkar yarışırım! Galibiyet arkamdan gelir..” şeklinde.

 

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...