Survivor'ın Kameramanı Alper'in Cinayetinde Kahreden Detay: Kalbinden bıçaklanmış

Düzenleyen:
Survivor'ın Kameramanı Alper'in Cinayetinde Kahreden Detay: Kalbinden bıçaklanmış

MAGAZİN Haberleri

Survivor yarışmasında kameraman olarak görev yapan Alper Baycın, uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Telefonunu ve çantasını almak isteyen gaspçılar, genci kalbinden bıçaklayıp öldürdü.

Dominik'te yapılan Survivor yarışmasında kameraman olarak görev yapan Alper Baycın, uğradığı bir saldırı sonucu hayatını kaybetti. Baycın'ın telefonunu ve çantasını almak isteyen gaspçılar, genci kalbinden bıçaklayıp öldürdü.

24 YAŞINDAKİ ALPER BAYCIN 2 KİŞİNİN BIÇAKLI SALDIRISINA UĞRADI

Survivor Adası'nda Las Terrenas Oteli'nde kalan 24 yaşındaki Alper Baycın, 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

GASPÇILAR, ALPER'İ KALBİNDEN BIÇAKLADI

Baycın'ın telefonunu ve çantasını almak isteyen gaspçılar, genci kalbinden bıçaklayıp öldürdü. Olayın ardından kaçan 2 zanlı da yakalandı

ACUN ILICALI INSTAGRAM HESABINDAN DUYURDU

Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı, ınstagram hesabından yaptığı paylaşım şöyle: Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın'ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun Alper Kardeşim.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...