Acun Ilıcalı'nın gözündeki şişliğin nedeni belli oldu ( Acun'un gözü neden şişti?)

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'nın gözündeki şişliğin nedeni belli oldu ( Acun'un gözü neden şişti?)

MAGAZİN Haberleri

Felaket tellalı Onur Akay Acun'un gözündeki şişlik ve kızarıklığın nedenini açıkladı. Türkiye Survivor'da yaşanan Alper cinayetini konuşurken Acun'un programdaki hali dikkatlerden kaçmadı. Peki Acun'un gözü neden şişti?

Acun'un gözü neden şişti? Survivor yarışmasında kameramanlık görevi yapan Alper Baycın'ın, Dominik'te bir grup çetenin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmesinin yankıları sürerken, Acun Ilıcalı'nın gözündeki şişlik ve kızarıklık dikkat çekti.

ENFEKSİYON KAPTI

Acun Ilıcalı'nın canlı yayından kahreden haberi açıklarken ki görüntüsü sosyal medya da bomba etkisi meydana getirdi.. Sosyal medya kullanıcıları ise Ilıcalı'nın üzüntüden yüzünün şiştiğini söyledi ancak gerçek Onur Akay'ın yaptığı açıklamayla ortaya çıktı. Akay, "Acı haberi alan Ilıcalı'nın gözüne uyku girmediği ve hem üzüntüden hem de uykusuzluktan gözlerinin şiştiği söylendi. Ancak Ilıcalı'nın Dominik'te gözünden enfeksiyon kaptığını öğrendim." dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...