Acun Ilıcalı'nın Gözündeki Şişliğin Nedeni Belli Oldu | Acun'un gözüne ne oldu

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'nın Gözündeki Şişliğin Nedeni Belli Oldu | Acun'un gözüne ne oldu

MAGAZİN Haberleri

Survivor Türkiye 2018 ekibinden birinin Dominik'te katledilmesinin ardından bunu duyuran Acun Ilıcalı'nın çıktığı yayında gözlerinin şişliği izleyicilerin dikkatinden kaçmadı ve 'Acun'un gözüne ne oldu?' sorusu sıkça sorulmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın gözündeki şişliğin nedenini 'Sanat dünyasının felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay açıkladı. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın gözündeki şişliğin nedeni belli oldu, Acun'un gözüne ne oldu? sorularının detayları haberimizde. Sanat dünyasının felaket tellalı olarak anılan Onur Akay, Acun Ilıcalı'nın gözlerinin şişliğinin nedenini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde ekip arkadaşlarından birini sokak cinayetine kurban veren Acun Ilıcalı'nın çıktığı son yayında gözlerindeki şişlikler izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. İzleyiciler sıkça "Acun'un gözlerine ne oldu?" sorularını sormaya başladı. Onur Akay ise yaptığı açıklamada Acun Ilıcalı'nın gözündeki şişlik ve kızarıklığın enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi. İşte detaylar...

Türkiye'de yayımlanan Survivor ekibinde çalışan Alper Baycın, önceki akşam Las Terenas'ta çantasını ve telefonunu gasp etmeye çalışan saldırganlar tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Aynı gün Survivor 2018'in ilk yarı final elemesi vardı. Acun Ilıcalı ''Acımı tarif edemem'' diyerek elemeleri iptal etti.

Acun Ilıcalı'nın canlı yayından kahreden haberi açıklarken ki görüntüsü sosyal medya da bomba endişe oluşturdu.

Sosyal medya kullanıcıları ise Acun Ilıcalı'nın üzüntüden yüzünün şiştiğini söyledi ancak gerçek ses sanatçısı Onur Akay'ın yaptığı açıklamayla ortaya çıktı.

Onur Akay, "Acı haberi alan Acun Ilıcalı'nın gözüne uyku girmediği ve hem üzüntüden hem de uykusuzluktan gözlerinin şiştiği söylendi. Ancak Acun Ilıcalı'nın Dominik'te gözünden enfeksiyon kaptığını öğrendim" dedi.

Yönetmen olma hayali kuran Survivor kameramanı Alper Baycın’ın (24) cenazesi bugün Türkiye’ye getirilecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...